Knex kopen

weet iemand waar je goedkoop en veilig knex kan kopen in de buurt van wolvega?

sort by: active | newest | oldest
TigerNod8 years ago
In de winkels ligt vaak heel dure knex. Marktplaats is aan te raden, maar op vlooienmarten krijg je de goedkoopste knex. Je moet zelf maar kijken waar in de buurt er nog een vlooienmarkt gegeven word. Val niet in trucjes als "met doos om het in te doen", of "met motor" en al helemaal niet in "00,2 euro per onderdeel".

Als laatste: Instructables is een engels-talige website. Er zijn veel Nederlanders hier, maar het is voor anderen toch fijn als je engels gebruikt. Als je niet zo goed engels kan, kun je altijd nog Google Vertalen gebruiken.
DJ Radio8 years ago
speak english with a translator?
Instructables is een engels-talige website.
Merugop (author)  Oblivitus6 years ago
If i ask it in English Dutch people would skip this easier and unless you know a company that ships "k'nex form america to Holland none of you could answer it.
i ll translate it for u :P does some1knows were to buy knex????????
He is asking where to buy cheap knex.
<strong>set/p "lang=>" </strong>lang=> is your language<br />Tigernod uhh, what language are you talking is it %lang%?<br />put the bold part in a batch file and then type this in :<br />echo Tigernod uhh, what language are you talking is it %lang%?<br />What language are you speaking?<br />
I was talking in Dutch.
Correction: Cheap and safe knex near the town of Wolvega.
Looks Dutch to me, maybe one of the Dutch guys can sort him out?
See my comment above.
Yay, I can recognise languages :D
petrovski256 years ago
ik weet dat deze allang is beantwoord maar als ik knex koop koop ik het op www.knexusergroup.eu alles is 100% nieuw en super veilig ik heb daar drie keer bestelt en alle drie de keren aangekomen. alles is (redelijk) goedkoop
ik hoop dat je hier (nog) wat aan hebt
TigerNod8 years ago
Thank you for best answer!