Instructables

Broken Thumbnail

I'm not sure if I'm the only one having this problem. The thumbnail of my last post is broken, see the picture below.

Besides, I've updated the main picture of one of my ibles- Paper-Lampshade/ but it's not showing up in the thumbnail picture.

The ible right below the braided jam buns is also having the same problem with its main image, the thumbnail picture of this ible- Bacon-and-Caramel-Cinnamon-Rolls/ is showing the wrong image (not the main image).

Is anyone else having the same problem? Please let me know.



Picture of Broken Thumbnail
I just tried moving some things around on your project and it's not fixing it. I've submitted a bug report so we can fix it.
Muhaiminah Faiz (author)  mikeasaurus1 year ago
Thank you mikeasaurus! no broken thumbnails! :)
Muhaiminah Faiz (author)  mikeasaurus1 year ago
Thanks, I hope it works :o
benmurton1 year ago
I'm having a similar issue, when i updated the main photo of my instructables " http://www.instructables.com/id/Improve-your-renewable-energy-setup/ " the thumbnail didn't change, so its still stuck on the previous one.
Muhaiminah Faiz (author)  benmurton1 year ago
Post a bug report. I've seen other ibles with similar error, some of the thumbnails are showing the wrong image and others are not updating- like yours.
antoniraj1 year ago
Muhaiminah Faiz, this happened to me also. What I did was deleted the image from the ible and then uploaded it again... it worked
Go Repairs1 year ago
Has this been fixed yet? I'm having the same problem.
Muhaiminah Faiz (author)  Go Repairs1 year ago
No, it hasn't been fixed.
Kiteman1 year ago
I see your thumbnail as broken as well.
Muhaiminah Faiz (author)  Kiteman1 year ago
ohh, I hope it gets fixed.