loading

Can't click links in email newsletter

When clicking the links in the email newsletter, nothing happens.  No error message. 

The only areas in the email that Outlook recognizes as "clickable" (i.e. where the pointer turns into a hand) are the arrow icons, but nothing happens when clicked

I don't have this same problem with other emails.  My email client is Outlook 2013 on Windows 7 x64 and my default browser is the latest version of Firefox.  If I click "view in browser", it seems to work, but that opens the email in Internet Explorer.

Thanks

sort by: active | newest | oldest
pseaton1 year ago

Update posted here: https://www.instructables.com/community/Bug-in-email-newsletter/

Syncubus1 year ago

I feel It has to do with the complexity of linking to the <table> element, itself. Linking to the items within the table (<img> and <span>) would resolve this issue for all of your users.

I also notice that you're defining multiple <tbody> elements within <table> elements on links and ending <table> elements before ending all <tbody> elements (which is invalid markup).

In other words, the Instructables coding monkeys need to fix/validate/simplify their newsletter markup. It doesn't need to be that complicated and it's not a lot more work to code for simplicity.

I'm having the same problem on the ios 9, using Boxer Pro. Works OK in the default Mail App.

lgooms1 year ago

it doesn't matter how many times I see this, I can't not read the subject of this post as "can't lick clinks" ;)

michaelnelson (author)  lgooms1 year ago
Ummm... okay? lol

I hope that was helpful. ;)

michaelnelson (author) 1 year ago

Screenshot

Screen Shot 03-09-16 at 02.40 PM.PNG