loading

Can't post new questions

I can't post a new question to the site. Yesterday, it was erasing the title of the question at the preview stage and kicking back to the start, erasing your body text, today, the "preview this question" is greyed out and unselectable

Cache refreshed etc etc.

sort by: active | newest | oldest
1-10 of 26Next »
kelseymh5 years ago
It appears that this bug has been fixed, possibly around 5:00 or so this afternoon (Pacific time). I just successfully created a question, which appeared in my list of questions. I also successfully deleted it.
Burf5 years ago
Its now 10:07 a.m. PST and apparently the Questions page is still broken. I posted top level there just a few minutes ago and although it shows on my "You" page as having been posted, it doesn't show up on the actual Question page.
steveastrouk (author)  Burf5 years ago
Me too. I posted at about 2 AM your time.
Yeah, its rather frustrating that there hasn't even been an acknowledgement from Admin that they are aware of the problem.
I dunno, is this how Autodesk does its user support? Occupy Autodesk.
steveastrouk (author)  caitlinsdad5 years ago
Not a lot of room on a desk, auto or not.
You're right, you must purchase a seat or you can't use it either.
steveastrouk (author)  caitlinsdad5 years ago
We could maybe start a double act ?
kelseymh Burf5 years ago
There are three new questions now (as of 12:35 pm PST) -- one from Vyger 13 hours ago, one from 2 hours ago, and one from an hour ago.
caarntedd5 years ago
The most recent question posted on the answers page is two days old.
1-10 of 26Next »