loading

Can't post threads - category menu missing

I can't post a new thread, because I can't select a category if I try and put things in "forums".

sort by: active | newest | oldest
1-10 of 19Next »
bye-cycle8 years ago
I was (as the others) having the same problem with IE 7. At the suggestion of kelsymh I installed FireFox 3.01. I was able to post my question in Bugs. I tried the refresh in IE 7 but that didn't help either. Does this mean that I should be access Instructables with Firefox from now on, or is this just a temporary glitch??
Kiteman (author)  bye-cycle8 years ago
Instructables does work better in FF.

Adrian Monk showed me a work-around; if you click on "marketplace" or "feedback" in the first box, then click on "forums", the second menu mysteriously reappears.
fidgety28 years ago
FOR THE LOVE OF OPRAH BUDDHA ALLAH OBAMA HELP ME!!!!!!! i can't post a fourm topic please fix this soon instructables is my life
ajleece8 years ago
i am having the same problem. here is an image
bug.JPG
ajleece ajleece8 years ago
HELP ERIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You're using IE. Is there any chance that you've installed Firefox on your system? If so, could you try again and see if you have the same issue there?
n8man kelseymh8 years ago
Or chrome, Chrome is good too.
TheDunkis8 years ago
Ditto... I don't have the option of using any other browser except IE so has anyone found a good solution?
Kiteman (author)  TheDunkis8 years ago
Not that I've heard yet...
Jaycub8 years ago
This happened to me. To ge by this I typed the name of the topic in the top line and hit refresh. The topic name was gone and I had to re-type it, but so were the category selector things and it let me through.
1-10 of 19Next »