Instructable page not centering in Internet Explorer

When I login to Instructables.com the main page comes up OK with content centered on the page. There is a selection of currently featured Instructables showing ready for me to select. When I select one of the individual instructables the page comes up with no left margin at all. All the text is totally left justified. I have looked every where I can thank of to center this page and cannot make anything work to do it. I believe this has been going on for 2 or 3 days. If anyone can help with this I would be very thankful. Oh, by the way I am writing this message on the FoxFire explorer and the problem does not happen on FoxFire. The problem only happens when I use Internet Explorer 9 which is my normal internet access device.
Lester

sort by: active | newest | oldest
Biokemist5 years ago
I just wanted to add that I am having the same problem, same browser, no script blocking add-ons. Compatability view, software rendering are ineffective.


error.jpg
lesteryoder (author) 5 years ago
I wanted to add that I am useing Internet Explorer 9 and Windows 7. I have tried a lot of other pages within the Instructables website and the only time I have this problem is when I go to an actual instructable page. I don't know what is different about this page that would cause this problem, all other pages seem to center properly with not problems.
I am wondering if anyone else is having this problem.
I am still looking for a solution and a bug report has been submitted by
PRO mikeasaurus
Thanks,
Lester
lesteryoder (author) 5 years ago
Here is a screen shot of the problem I am having. Notice the menu words all out of place toward top of page and all of the page being shoved all the way to the left side of screen or window. I have tried to see if I had any script blocking add-ons but I don't find anything that says script blocking in the addons list. If it helps any on figureing out this problem, I had trouble getting a screen shot of the page when it was in full page mode. I reduced it then clicked outside the window to get the final shot shown here.
Thanks,
Lester
screen shot 1.jpg
Thanks for posting the screen cap. I've submitted a bug report!
mikeasaurus5 years ago
Do you have any script blocking add-ons to your IE browser? (like AdBlock, etc.) These can effect how our site loads.

Also, can you take a screen shot of the problem and post the picture here so we can see what you see?