loading

One Front/Thumbnail Image Not Displaying

Hello,

I have an odd problem.  On one of my submissions, the front/thumbnail image stopped displaying.  It was OK some time ago.  I have tried deleting the old image, re-uploading it and re-selecting it without success.  The image is perfectly visible in the "edit" page and image library - as well as on a computer outside of instructables.com.  The problem can be seen when searching thus:

https://www.instructables.com/tag/type-id/?sort=none&q=adeldor+acorn

I don't know beforehand if it'll show here, but I'll attempt to attach the problem image to this message.

Any advice appreciated!

Cheers.

Picture of One Front/Thumbnail Image Not Displaying
sort by: active | newest | oldest
1-10 of 13Next »

We poked our Dev team and they were able to fix it, but we don't have a way for non-Dev people to fix it at this time.

I'm having the same issue. Please see:

https://www.instructables.com/id/DIY-Track-Dolly-51/

Okay, the fix is...

-Edit Instructable

-Click to use the New Editor

-Click Publish

-Change/fix the main image then click Save

-Make sure the new image generates and you are done

thanks...it worked

Adeldor (author)  Penolopy Bulnick3 years ago

Thank you! The fix appears to have worked!

Sorunome3 years ago

The but is also here: https://www.instructables.com/community?categoryGro...

on the topic "Main Image"

mikeasaurus3 years ago
I can see the problem, that is strange. Try uploading a different picture to use as the thumbnail and add it to the project, after, remove this one and save your project.

Is there a change? If yes, can you change it back to your desired thumbnail image?
Adeldor (author)  mikeasaurus3 years ago
Hi mikeasaurus,

Thanks for looking into this. I have tried as you asked, but I'm seeing no improvement. The image that should show is:

acorn_coffee_3.jpg
That is so strange. Can you please change the picture back to what you would like it to be and reply to this message? I have one more trick I'd like to try.
Adeldor (author)  mikeasaurus3 years ago

Hi again,

I was wondering if there's anything more I can do to resolve this missing thumbnail problem.

Thanks & cheers!

1-10 of 13Next »