Instructables

One of my pictures has suddenly quit working

Could someone take a look into this and find out why some of the pictures spontaneously stopped working?
http://www.instructables.com/id/Pocket-Sized-Camp-Stove-The-Improved-quotPenny-/

Kiteman2 years ago
I get three image errors in that project.

In steps one and 18, the image called "warning.jpg" is missing, replaced by what appears to be a link, which in turn gives the message "The requested content cannot be loaded. Please try again later."

In step 8, the third image is missing from the normal image, but present when you click on it.

In step 15, the third image is missing completely ("The requested content cannot be loaded. Please try again later.")

---------------------

Like Canucksgirl, my first thought is that you may have accidentally deleted the images from your library, but I'm passing this on as a bug report as well.

---------------------

(@ dev team, I'm using FF13.0 under XP Home edition)
Javin007 (author)  Kiteman2 years ago
Interestingly, if I download the PDF, all images are included. Even in custom PDFs, which I assume are being generated in real-time.
In that case, the issue is with the way the image is displayed (I think?).
Javin007 (author)  Kiteman2 years ago
If the images are missing, it's certainly a bug. I haven't touched any instructable (or my library) for years.
Javin007 (author)  Javin0072 years ago
Worse still, I have no way of recovering those images anymore.
I'll give the team a prod.
if I try to open image in new tab i get:
http://cdn.instructables.com/FQS/CKOS/FWMO3LHW/FQSCKOSFWMO3LHW.LARGE.jpg

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
Error>
Code>NoSuchKey
Message>The specified key does not exist.
Key>FQS/CKOS/FWMO3LHW/FQSCKOSFWMO3LHW.LARGE.jpg
RequestId>135B5EBB5392C9E9
HostId>
3ZmRhee5Twys1rnhhEiqGeq+T9ve1gxKB5ZgBRaH0Tb1/HaGZMmfESNASQ9V18bv
/HostId>
/Error>

and pasting code messes up the comments
Javin007 (author)  caitlinsdad2 years ago
Yep, that's what I get too.
That's what I got too.
frenzy2 years ago
Hello!

So i'm personally looking into this bug, as we launched a new file server last week. The good news is, i can still access your images: http://www.instructables.com/files/deriv/FQS/CKOS/FWMO3LHW/FQSCKOSFWMO3LHW.LARGE.jpg for example works

you images are on our file servers, but for some reason your image is not on our amazon cloud which is why you are seeing these errors. I will look into this today and see if its a serious problem or just a one off fluke.
Ah, a response from the devs, well, QA at least. I will look into this today and see if its a serious problem or just a one off fluke. :P
canucksgirl2 years ago
The error message I get says the image doesn't exist.

Is there a chance that you may have accidentally deleted it from your Image Library? Also, have you checked your Image Library to see if its still there?