loading

Solution (for me) to the "Thumbnails Not Enlarging" bug

Just sharing what worked for me (sorry if posting it as it's own subject is against the rules, I do so so those with the issue will easily find this).

Adblock Plus is the culprit to our problems (as found by Kiteman, his find pointed me in the right direction). Simply updating your filter subscriptions will solve the issue.

In Firefox: click on Tools, mouse-over Adblock Plus, select Filter Preferences, click Actions and choose Update Filters. All that's left is to refresh the page and all should be fixed (it was in my case, mileage may vary).

I hope this helps you guys and gals who have this issue.

sort by: active | newest | oldest
1-10 of 18Next »
I don't have ANY ad blocking or script blocking on Ibles, and its still doesn't work.
We fixed this issue with the last release. Have you tried clearing your cache and refreshing the page? What browser/OS are you using?
FF11 XP

On a completely vanilla FF11, no antiscripting running.
I lied, since I forbid Facebook, I had that blocked still - guess what, if I permit facebook to see what I click, it works.

Guess I'll never click a thumbnail again.

Steve
I'm confused - I have never signed in using FB, and I run adblock, and I can see all the thumbnails.

(Still no sign if the ratings stars, though.)
This is the console message, when I click on a thumbnail- in this case in SisterGldnhair's get well thread. .

For reasons I what not of, bloody Google is involved again

[10:32:45.516] GET http://www.google-analytics.com/__utm.gif?utmwv=5.2.8&utms=30&utmn=2141170263&utmhn=www.instructables.com&utmcs=UTF-8&utmsr=1280x800&utmvp=1280x649&utmsc=24-bit&utmul=en-gb&utmje=1&utmfl=11.2%20r202&utmdt=Get%20well%20soon%20sistergldnhair!&utmhid=1156997891&utmr=0&utmp=%2Fcommunity%2FGet-well-soon-sistergldnhair%2Fimage1%2F&utmac=UA-306473-1&utmcc=__utma%3D36707320.1935234901.1334337463.1334345671.1334394704.3%3B%2B__utmz%3D36707320.1334337463.1.1.utmcsr%3D(direct)%7Cutmccn%3D(direct)%7Cutmcmd%3D(none)%3B&utmu=qAC~ [HTTP/1.1 200 OK 62ms]
I've passed this along to our Dev. Team. Thanks!
Everything works as of this morning, even with google analytics and googleadservices turned off.

If you turn off googleapi, then every thumbnail opens in a child window.

Something changed ?
Using my iPod, I have a similar thing - images open in a new browser page.
Kiteman Kiteman5 years ago
Oops, not a new window, it just goes to a page that only contains the image.

The back button takes me back to where I started, though.
1-10 of 18Next »