Instructables

Unable to embed videos in comments

 In Chrome under Vista, only tried youtube.

lemonie4 years ago
<object width="425" height="344"><param value="http://www.youtube.com/v/jt3xNx_yUt8&hl=en&fs=1&" name="movie" /><param value="true" name="allowFullScreen" /><param value="always" name="allowscriptaccess" /><embed width="425" height="344" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.youtube.com/v/jt3xNx_yUt8&hl=en&fs=1&"></embed></object><br />See if this works - You Tube. (Turn the sound down if you don't like Sepultura)L
I can't see it. It just looks like a URL.
Yea, the site's stuffed it up since it was posted...

L
I don't see it... Its HTML, it would never be allowed...
I don't see it today but it was just fine when I posted it (else I would have deleted it)

L
rachel lemonie4 years ago
I see this video, FF3/Mac Leopard.  We'll check other combos asap.
lemonie rachel4 years ago
I think (perhaps) that this is a syntax / formattiing / user error - it's possibly not the site but the <em>use</em> of-<br />?<br /><br />L<br /><br /> spell-checker is out-of-use on this new system,<br />
Lithium Rain (author)  lemonie4 years ago
 Very possibly - however, I thought I did it correctly - clicked the video button, pasted my link, and got the accursed invalid formatting error. It's a pain even to post a comment with NO formatting at all. I miss the old comment box. :(
lemonie lemonie4 years ago
FF XP

L
Goodhart4 years ago
<object height="344" width="425"><param value="http://www.youtube.com/v/I2nX41KvnNY&hl=en&fs=1&" name="movie" /><param value="true" name="allowFullScreen" /><param value="always" name="allowscriptaccess" /><embed height="344" width="425" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.youtube.com/v/I2nX41KvnNY&hl=en&fs=1&"></embed></object><br /><br /><br /><strong>It seems to work for me....</strong><br />
Its not working here either...
Lithium Rain (author)  ReCreate4 years ago
It was working...but since the (reported) html bug it's stopped again.
Oh...
Agreed,  my post above was working.....
 
Pro

Get More Out of Instructables

Already have an Account?

close

PDF Downloads
As a Pro member, you will gain access to download any Instructable in the PDF format. You also have the ability to customize your PDF download.

Upgrade to Pro today!