Introduction: 52 Razloga Zašto Te Volim

Picture of 52 Razloga Zašto Te Volim

Ovu ideju sam našao na internetu, svidjela mi se pa sam to odlučio napraviti curi za rođendan. Za sve kupiti, smisliti i napraviti mi je bilo potrebno oko 2 dana. Ovo sam odlučio napraviti kako bi nekome uštedio dosta vremena oko traženja gdje kupiti neke stvari , i sve to složiti.

Ideja je da na komad papira napišete 52 razloga zašto nekoga volite, bilo da je to dečko/cura, član obitelji ili prijatelj. Te razloge naljepite na karte te napravite kao neku malu knjigu od toga. Pa počnimo...

Step 1: Što Vam Je Potrebno?

Picture of Što Vam Je Potrebno?

1. Igraće karte - ja sam koristio Bicycle Standard Rider Back crvene, poslužit će bilo koje, savjetujem kupite dva pakovanja u slučaju da nešto pogriješite.

2. Ljepilo - u sticku, ili tekuće kako bi zaljepili poruke na karte, ja sam većinom koristio u sticku jer je puno čišće radit s njim nego s tekućim. Možete kupiti bilo gdje.

3. Škare

4. Kliješta za bušenje rupa - ja sam svoja kupio u trgovini Tapiker(http://www.tapiker.hr/hrvatski/detalji-proizvoda_9... ), Heinzelova 60.

5. Metalni prstenovi(ringovi) - ovo je bilo najteže naći, kupio sam ih u trgovini HOBBY ART CHEMACO(http://www.chemaco.hr/hr/katalog/ringovi-za-album-... Ulica grada Vukovara 226.

6. Papirići s razlozima - ja sam koristio već gotove template koje sam našao tu https://www.instructables.com/id/52-Things-I-Love-... i Photoshop za uređivanje(možete koristit bilo koji program za uređivanje slika).

Step 2: Smislite Razloge

Picture of Smislite Razloge

Možda i najzahtjevniji dio je da morate smisliti 52 razloga zašto nekoga volite, a 52 nije malen broj. Dajte sebi vremena i mašti na volju :)

Nakon toga ih zapišite na komad papira ili napravite pomoću template-a i isprintajte.

Step 3: Napravite "naslovnu" Stranicu

Picture of Napravite "naslovnu" Stranicu

Uzmite kartu Jokera te na poleđinu zaljepite prvu sliku "52 razloga zašto te volim", a na prednju stranu "Volim te jer".

Step 4: Napravite I Ostale Karte

Picture of Napravite I Ostale Karte

Napravite ostale karte te ih izbušite(na svakoj karti po dvije rupe), kroz koje će te provući prstenove.

Step 5: Spojite Sve Zajedno

Picture of Spojite Sve Zajedno

Spojite sve zajedno kako bi dobili malu knjigu vaših razloga i izmamili nekome osmijeh na lice :)

Comments

Swansong (author)2017-05-02

That's adorable! :)

About This Instructable

157views

0favorites

License:

More by MrShad0w:52 razloga zašto te volim
Add instructable to: