loading

AUG-5OM3

  • Date JoinedJan 15, 2010
  • Total Views30,854

Orangeboard

Kona-chan2 years ago

wat ik me nog steeds afvraag

ben jij nou een man of een vrouw? e.e"

AUG-5OM3 (author)  Kona-chan2 years ago

hahaha okee...

Ik ben een man

AHA!

*poket je neus* >.>

<.<

gimme ur fb bruh

Hey bro. Mikeasaurus just PMed me about the new K'NEX contest, called: "Rods & Connectors." I just wanted to let you know that it will start June 1 - August 12, 2013.
Thanks man! I'll be sure to check it out!
You are welcome, and please do. =D
Kona-chan3 years ago
gast!!!
ik heb een idee voor het luger meganisme!!!!
ik weet nu hoe het moet gaan werken!!!!
AUG-5OM3 (author)  Kona-chan3 years ago
Heb je misschien foto's of een (paint) schetsje voor je idee? Of kun je het heel duidelijk uitleggen. Ik heb de afgelopen tijd niet zoveel met mijn K'Nex gedaan uit pure frustratie van het mechanisme, en ik heb het druk met mijn werk en gitaar.

BTW: Ik ben geen Brony maar die avatar van Fluttershy is echt zo vet! Kun je mij een link geven of gewoon een grote versie ervan?
ehm link ben ik kwijt
en dit is het idee(ik post in volgend commetaar)
gemaaaaakt =D

het faalt
maar ik deed me best
die zwart/blauw dinges is die elke hoek kan maken, de rest snap je wel
it's sumthing.png
AUG-5OM3 (author)  Kona-chan3 years ago
Ah oké jammer als je hem nog vind wil je hem ff sturen?

En voor het idee: Het is precies wat ik had, en het grote probleem is de rode connector. Die knapt bij teveel spanning en tape zorgt voor teveel wrijving. Morgen ben ik vrij dus ik zal maar eens even kijken wat er dan van komt. Maar bedankt voor je hulp en als je nog iets te binnen schiet laat het maar weten!
Welk deel knapt dan? Als het het deel is waar je de trekker mee over haalt, kan het misschien helpen als je in het schuine gat een groen staafje + rode connector + groen staafje doet, en dit verbind met een licht grijze connector en een wit staafje in het andere gat.
Sorry voor een wat wazige omschrijving, maar het komt neer op dit idee
AUG-5OM3 (author)  dr. richtofen3 years ago
Het gedeelte wat telkens knapt is de rode connector. Als er teveel elastieken op het kniegewricht zitten schiet het staafje aan de rode connector ´uit de kom.´ En ik kan die connector (nog) niet omwisselen voor een scharnier want dan blijft de trekker niet op zijn plaats.
Okay, dus niet het deel waarmee je de trekker overhaalt, maar die naar het scharnier gaat knapt eruit?
Hhh, zo op het eerste gezicht weet ik niet echt iets wat kan helpen. Misschien als je een foto of zo hebt van het pistool, kan ik wat meer helpen
AUG-5OM3 (author)  dr. richtofen3 years ago
Ehhm Klein probleempje... Hij is er nu niet meer, ik herbouw hem binnenkort nog wel een keer. Als je naar dat plaatje hierboven van Anime-Kid kijkt zie je een rood gedeelte 3-way connector; en daar schieten de staafjes telkens uit.