loading
9 Comments

Tell us about yourself!

Complete Your Profile
  • JoeM286 commented on JoeM286's forum topic 3D Printer XYZ Axis Problem1 month ago

    If the video won't work for you, here is the link to the YouTube video. https://youtu.be/X_tLiShymRE

    I have not be able to print anything as the filament does not go through the hotend. I have tested two different extruder nozzle and both are acting the same, so there might be something else wrong. I tried to push the filament but it doesn't go through. I posted some of the firmware configuration in case there is soemthing wrong.

    The temperature are all right. Everything about that is assembled correctly. The only thing is that when I click print the temp are not shown rising once it completely stop at its max. I'm just more concern about the high movement of the motors.

    1. I posted some of the firmware configuration so any of you can take a look and see if something is wrong.2. I have tried to switch the endstop to different location, etc. Nothing seems to happen so I guess the configuration might be wrong.3. I saw something concerning this but I don't know if they are adjusted the right way.4. I been trying to figure out how to calibrate the system, but I keep getting errors or sometimes some of the lines in Marlin don't even exist for me.

    View Topic »
  • JoeM286 posted a forum topic 3D Printer XYZ Axis Problem1 month ago
  • JoeM286 commented on mikelllc's instructable EWaste 60$ 3DPrinter1 month ago
    EWaste 60$ 3DPrinter

    Can someone help me. I just soldered the cables to the stepper motor. Now I see that in the picture the end of the side of the cables that is not soldered is attached to a black thing. I don't know what is that and it doesn't even says that we need it. They just added the picture with that thing on it.

    View Instructable »
  • JoeM286 followed 3D Printing, Raspberry Pi, Robots, Electronics and 11 others channel 2 months ago