loading
3 Comments

Tell us about yourself!

Complete Your Profile
  • Make your own Motorized Camera Slider

    crazy... everything works, BUT the motor (Nema17, 1.3 A, 2.4V) vibrates as hell and doesn't move. When I disconnect the wires for the microsteps... S1, S2, S3 the motor turns, but with a lot of interruptions. Only at 40 rpm a fluent rotation is given. I operate the motor with 12 V 1.7A Adapter. Does anybody know or have a hint how to fix this problem? I am stucked, after hours of trying.

    View Instructable »
  • JohannesM12 followed GreatScottLab2 weeks ago
      • Make Your Own Simple & Cheap Portable Bluetooth Speaker
      • DIY Raspberry Pi Zero Handheld Game Console
      • DIY Buck/Boost Converter (Flyback)
  • Make your own Motorized Camera Slider

    Hey I had an similiar problem with the Liquid crystal I2C Libary. The error occured @ the loop section in line: lcd.write((uint8_t)0);I solved it by deleting the old libary files - reinstalled the Liquid Crystal I2C Libary of Frank de Brabander (found in "Bibiliotheksverwalter") and tata it worked...Probably it helps ...@Great Scott: I really want to thank you for this great work you did! I play now since 4 month with arduino and tryed to programm a code for a slider with your options... For a newbie too much. Your code is great! I am not finished yet, but soon ;)Cheers from SW-Germany

    I see. As I am also just a newbie, I only can guess what is the problem. Did you install the wire.h right? This is responsible for the wiring of the I2C! If you answer yes, only the LiquidCrystal_I2C.h could be the problem. And I can imagine your path is still the same of the old library because of \Arduino-LiquidCrystal-I2C-library-master???Try this if nothing else works: http://forum.arduino.cc/index.php?topic=128635.0Hope you can solve your little problem, good luck!Cheers

    View Instructable »