loading
1Comments

Tell us about yourself!

Complete Your Profile
  • OldHector followed Electric Vehicles, Guitars, CNC, Decorating and 9 others channel 7 months ago
  • Arduino Control via a Web Service with Teleduino

    Hi Nathan, thanks for this project and excellent tutorials, just what I was looking for...I am using the Teleduino service with a cheap clone UNO, Ethernet Shield and relay board. Much to my surprise after some set up I had no problems getting the response:{"status":200,"message":"OK","response":{"result":1,"time":0.17647790908813,"values":[]}}However, after a few minutes, during which I am opening and closing relays quite happily, the Shield seems to lose its connection and I go back to this:{"status":403,"message":"Key is offline or invalid.","response":[]}Getting the connection back involves resetting either the shield or the UNO, either will work. Then it operates for anothe...see more »Hi Nathan, thanks for this project and excellent tutorials, just what I was looking for...I am using the Teleduino service with a cheap clone UNO, Ethernet Shield and relay board. Much to my surprise after some set up I had no problems getting the response:{"status":200,"message":"OK","response":{"result":1,"time":0.17647790908813,"values":[]}}However, after a few minutes, during which I am opening and closing relays quite happily, the Shield seems to lose its connection and I go back to this:{"status":403,"message":"Key is offline or invalid.","response":[]}Getting the connection back involves resetting either the shield or the UNO, either will work. Then it operates for another few minutes. Once it loses connection, I never get it back without a reset, then it invariably comes back within a few seconds.I have read around all kinds of posts with solutions like adding capacitors, cutting tracks, setting heartbeats etc. In most cases this was because the power had gone down to the device which is not my situation.Can you please point me in the right direction?Much appreciated!John

    View Instructable »