loading
8 Comments

Tell us about yourself!

Complete Your Profile
  • RyanD148 followed Rickiewickie4 months ago
  • RyanD148 commented on Rickiewickie's instructable Hottub / Pool Controller Web interface4 months ago
    Hottub / Pool Controller  Web interface

    One more question! :) I have a two speed motor. When the heating element comes on I have the low speed of the pump come on. But say I'm sitting in the hot tub and I want the high speed to come on so I enable my high speed relay, but it takes 60 sec for my low speed to kick out because I have my automatic device control settings to shut of my low speed if my high speed kicks in. Can I change that to scan every 1 second instead of 60 seconds... Reason being I don't want my low speed and high speed winding of my pump running at the same time for any amount of time

    Hey I can't see any temperatures in tablet mode. It shows my sensor but no temp. In the regular website view (non tablet mode) I can see my temperatures. Any thoughts?

    View Instructable »
  • RyanD148 commented on Rickiewickie's instructable Hottub / Pool Controller Web interface4 months ago
    Hottub / Pool Controller  Web interface

    Okay yeah that would be neat. I can't think of anything else it needs. You got everything you need in there! Anyway here's a picture of my creation! Hope yeah like!

    View Instructable »
  • RyanD148 commented on Rickiewickie's instructable Hottub / Pool Controller Web interface4 months ago
    Hottub / Pool Controller  Web interface

    Yeah it was different! It was Gdw34^%FHYDe... But yeah i changed it to Gdw34zXrFHYDe and everything works perfectly! Thanks for your help man. So you have any other features your thinking of adding?

    View Instructable »
  • RyanD148 commented on Rickiewickie's instructable Hottub / Pool Controller Web interface4 months ago
    Hottub / Pool Controller  Web interface

    Yeah I did a fresh install with your image file. Waited the 60 sec like you said still nothing... In the log tab I have this listed every minute... "Someone tried to run a cronjob. From ip:127.0.0.1"

    View Instructable »
  • RyanD148 commented on Rickiewickie's instructable Hottub / Pool Controller Web interface4 months ago
    Hottub / Pool Controller  Web interface

    Another little issue I've been having. I've been playing with the Automatic Device Control and can't get it to work. Let's say when my heater comes on I want my pump to come on. So I add that all in under the automatic device control tab. I click the manual heater button on and that relay changes state but my pump relay doesn't.... any advice? I've also can't seem to get the time schedule to actual change relay states. Otherwise I love what you have done! I haven't actually got it wired to the tub yet but can't wait!

    Oh and I got tablet mode working thank you! I actually had to add it to the config table... it wasn't there. But it works now!

    View Instructable »
  • RyanD148 commented on Rickiewickie's instructable Hottub / Pool Controller Web interface4 months ago
    Hottub / Pool Controller  Web interface

    Thank you for this! So I have everything working except I am not able to change settings like Tablet view: Off I change it to On and press enter, it says it saves but I go back and it didn't change it... any advice?

    View Instructable »