Tell us about yourself!

Complete Your Profile
  • Simple and intuitive web interface for your Raspberry Pi

    Hi, great instructable and awesome project! I do however have some issues. I have connected to relays to my pi, on gpio "0" and "2". Therefore I have also added an array to my gpio.php file, and fetching the values in the array using $i. In index.php I have exchanged the "default" for loop with a for loop which produces numbers from 0 to 2. And inside I have an if-statement with a "$i % 2 == 0" statement.The thing is, when I do "/gpio.php?pic=x" with "0" and "1" as values for x - it works fine! The relays turn of and on nicely. But when I press the two buttons showing up, it only works for button "0" - not for button "2".I have been at it for severaly hours over 2 evenings, and I am tired... Are an...

    see more »

    Hi, great instructable and awesome project! I do however have some issues. I have connected to relays to my pi, on gpio "0" and "2". Therefore I have also added an array to my gpio.php file, and fetching the values in the array using $i. In index.php I have exchanged the "default" for loop with a for loop which produces numbers from 0 to 2. And inside I have an if-statement with a "$i % 2 == 0" statement.The thing is, when I do "/gpio.php?pic=x" with "0" and "1" as values for x - it works fine! The relays turn of and on nicely. But when I press the two buttons showing up, it only works for button "0" - not for button "2".I have been at it for severaly hours over 2 evenings, and I am tired... Are anyone able to spot the problem from what I just wrote?Thanks!

    View Instructable »