105Views10Replies

Author Options:

Broken Thumbnail Answered

I'm not sure if I'm the only one having this problem. The thumbnail of my last post is broken, see the picture below.

Besides, I've updated the main picture of one of my ibles- Paper-Lampshade/ but it's not showing up in the thumbnail picture.

The ible right below the braided jam buns is also having the same problem with its main image, the thumbnail picture of this ible- Bacon-and-Caramel-Cinnamon-Rolls/ is showing the wrong image (not the main image).

Is anyone else having the same problem? Please let me know.


10 Replies

user
mikeasaurus (author)2013-11-07

I just tried moving some things around on your project and it's not fixing it. I've submitted a bug report so we can fix it.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user

Thank you mikeasaurus! no broken thumbnails! :)

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
benmurton (author)2013-11-14

I'm having a similar issue, when i updated the main photo of my instructables " https://www.instructables.com/id/Improve-your-renewable-energy-setup/ " the thumbnail didn't change, so its still stuck on the previous one.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user

Post a bug report. I've seen other ibles with similar error, some of the thumbnails are showing the wrong image and others are not updating- like yours.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
antoniraj (author)2013-11-11

Muhaiminah Faiz, this happened to me also. What I did was deleted the image from the ible and then uploaded it again... it worked

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Go Repairs (author)2013-11-09

Has this been fixed yet? I'm having the same problem.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user

No, it hasn't been fixed.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Kiteman (author)2013-11-07

I see your thumbnail as broken as well.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Muhaiminah Faiz (author)Kiteman2013-11-07

ohh, I hope it gets fixed.

Select as Best AnswerUndo Best Answer