593Views20Replies

Author Options:

Google search not working Answered

Google Search is not working today ???

20 Replies

user
rachel (author)2011-03-21

Everyone, thanks for this debugging help. May I ask you to post the specific search terms you used that weren't working? The HTML source posted by kelseymh makes me think the issue might be related to the instructables (or forum topics, etc) being returned from the search, rather than the browser.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
kelseymh (author)rachel2011-03-21

Sigh. As of this morning, the searches I had used which produced failures are working just fine:
bugs
bug reports
sliders
sliders inurl:Accessibility
Either everything is back to normal (did you roll out some unrelated bug fix?), or it was intermittent, and therefore hard to troubleshoot.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Wehrdo (author)2011-03-20

Search isn't working for me either. Mac OS X 10.6.4, Firefox 3.6.3 or Safari 5.0.3.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
NachoMahma (author)2011-03-17

. Works for me. WinXP SP3 & FF3.6.15

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
kelseymh (author)NachoMahma2011-03-17

Could you (or Kiteman) do a "view source" and see if the "HTML" (it isn't really) looks the same as what I posted?

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
NachoMahma (author)kelseymh2011-03-17

. I get what appears to be a well-formed page (first few lines below). A search for "tiles" comes up MT.



<!DOCTYPE html SYSTEM "about:legacy-compat">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:fb="https://www.facebook.com/2008/fbml">
<head>
<title>Search Instructables</title>
<style type="text/css" media="all">
@import url( "/static/css/instructables.css?" );
@import url( "/static/css/instructabot.css?" );
...

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
StumpChunkman (author)kelseymh2011-03-17

You might have seen something weird if you were trying to get source code when Rachel was updating the website. Yeah?

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
kelseymh (author)StumpChunkman2011-03-17

See below. Was that at 11:30 this morning?

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
StumpChunkman (author)kelseymh2011-03-17

She emailed that she pushed a fix for an issue that came up at 1220...depending on how long it took, and how log she waited after it finished...it could easily have been around then.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user

I am having this problem now. Search results show nothing but a blank page where hits should be. :(

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user

Yeah, I just did some more checking with Firefox, and while certain things return the normal set of results, other search queries were blank. I tried the same searches in Chromium at it seemed to work fine. I passed the information on to the Dev Team, hopefully they'll have some time soon.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Lithium Rain (author)2011-03-17

Ubuntu Linux running both Chromium 10.0.648.127 and Firefox 3.6.15 here - no such bug.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
kelseymh (author)2011-03-17

Well, it seems to be working again, at least for me (FF on Mac).

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
kelseymh (author)2011-03-17
I confirm this -- I'm using Firefox 3.6.15 under MacOSX 10.5.8. The search box generates an appropriate URL, but the display is completely empty. The HTML source being returned is:

<tiles:insert xmlns:tiles="http://struts.apache.org/tags-tiles"
definition=".search"><tiles:put name="title" value="Search
Instructables" /><tiles:put name="titlebar" value="/common
/null.html" /><tiles:put name="body" value="/pages/search
/search_body.jsp" /></tiles:insert>

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Kiteman (author)kelseymh2011-03-17

I wonder if it's a Mac-only bug?

I'm using the same version of FF, in XP, and it's fine.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Kiteman (author)2011-03-17

As of this time-stamp, the search is working.

If it still isn't working for you, could you add a few details, such as your OS & browser?

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
jpayton (author)2011-03-17

I noticed this too. Only source code that loads is:

Select as Best AnswerUndo Best Answer