2Views0Replies

Author Options:

Hong Kong News Abney and Associates Internet Technology: Google ex-boss tells of blog ban Answeredhttp://www.thestandard.com.hk/news_detail.asp?we_cat=3&art_id=131139&sid=39004682&con_type=1&d_str=20130219&fc=1

Lee Kai-fu, entinen päällikkö Googlen Kiinan, sanoi hän oli kielletty kolme päivää postitus paikallisen mikro-blogging-sivustoja, jos hän on yli 30 miljoonaa seuraajaa.
Kielto koskee Corporation-Sina Weibo ja vastaava palvelu hoitaa Tencent tiloilla, Lee sanoi eilen Twitter, jossa hänellä on noin miljoona seuraajaa.
"Minä olen ollut vaiennettu Sina ja Tencent kolme päivää, joten kaikki tulevat tänne etsimään minulle," hän sanoi, syytä.
Lee, joka on nyt puheenjohtajan ja yhtiön toimitusjohtajan innovaatio Works - Peking-pohjainen teknologia-yrityshautomo - laskenut tarkemmin, mitä hän sanoi.
Lee käytti Weibo valittaa Kiinan internet valvontaa.
Postitse, viime lauantaina tiivistää Wall Street Journal artikkeli siitä, miten hitaasti ajonopeus ja epävakautta estää paikallistamasta kriittisiin toimintoihin Manner liiketoiminnassa.
Viime kuussa hän lähetetty Guangzhou perustuva sanomalehti henkilöstön tukeminen aikana korotusholkki hallitus sensuroi.
"Voit olla suorapuheinen yksi tai kaksi miljoonaa faneja, tai muutama satatuhatta mutta 30 miljoonaa seuraajia on kuin maakunnan radio- tai TV-kanava", sanoi Bill piispa, riippumattoman tekniikan alan konsultti Pekingissä.
"En tiedä, kuinka monta ihmistä on, että monet."
Sina Pekingissä, tiedottaja Liu Qi kieltäytyi kommentoimasta.
Jerry Huang, johtaja sijoittajasuhteista Tencent Shenzhen, ei vastannut etsivät kommentti viestiin.
Kiina kontrolloi Internetiin, kuten, Twitter, Facebook ja Googlen YouTube rajoittaa kritiikkiä kommunistisen puolueen.
Lee sanoi syyskuu puhe World Economic Forum-konferenssissa Tianjin sosiaalisen median Manner yleistyvä käyttö on yksi tapa korruption.


Related: http://abneyassociates.org/category/articles/

Replies