103Views18Replies

Author Options:

New bug Answered

When I searched for knex today, I clicked on rating, recent, and popular, along with the other sections, and the listings never changed at all. This is the first time I have witnessed thig bug, and I am wondering if anyone else has found this. If you look at the pictures this will explain the problem fully. Does any one of the instructables team think they can fix this?

18 Replies

user
rachel (author)2009-04-21

This was a problem happening on only one of our production servers, which is why it happened sometimes and not others. I believe it is fixed now, but please continue to comment here if you see it again.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
J Moneyman (author)2009-04-22

that happened to me once, but i don't know what to do about it.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
shadowninja31 (author)2009-04-19

yeah same thats happened for me too

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
TwistedParadox (author)2009-04-19

I'm going to LoL at you then leave. LOL!

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
razzlekunai (author)2009-04-18

Same here. Have you told Eric about it yet?

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
NachoMahma (author)razzlekunai2009-04-18

. This should be the place to report it. Shouldn't be necessary to notify Eric directly. . Probably won't get fixed until Monday. :(

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
NachoMahma (author)2009-04-18

. It comes and goes. Sometimes it's screwed up; sometimes it's OK.
. If you go to the last page of Q/A, it's almost a reverse date sort.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Kiteman (author)2009-04-18

Something's bust, somewhere - the "recent" list are all over a year old, and the 2nd page of the forums are mostly 2 years old since their last post.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
knexfan9182 (author)The Jamalam2009-04-18

0 post then is says i posted in that topic

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
knexfan9182 (author)2009-04-18

do I really have to say it

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
knexfan9182 (author)The Jamalam2009-04-18

...... yeah I'm having the same problem but try this for now, go to one of the ables then press the back button on your browser.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
knexfreak95 (author)2009-04-18
user
NachoMahma (author)2009-04-18

. I'm getting the same thing. :(

Select as Best AnswerUndo Best Answer