129Views24Replies

Author Options:

Oh noes! I stopped receiving email! Answered

Last night I received a rush of emails due to my new iBle. Suddenly, they just stopped. I was no longer receiving emails from Instructables. This was confirmed by several un-emailed replies to me and one of my forum topics. I rely heavily on the email system to tell me when someone is contacting me, as the text box on my homepage does not always show new comments. If you think I stopped receiving the emails because the rush triggered an anti-junk system, I have no such system set up (because I don't get junk mail :) ) and I have received a much larger rush of iBle emails in the past. I tested to see if it was my email by sending a message from a separate computer/account, and I received that message. I also still receive emails from Geocaching.com. Please, fix this. I'm lost without it! Edit: Fixed! :D

Tags:email

24 Replies

user
georgethetree (author)2009-08-03

Hi all! I also have not received my newsletter/email since early July. Did I manage to hit another incorrect button?!? thanks!

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
jedi pen-gui-n (author)2009-07-22

I stopped getting the newsletter.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
dark sponge (author)2009-05-05

The exact same thing happened to me, I no longer recieve Instructables Emails. But for some reason I still recieve the newsletter. I checked my Instructables user settings and It says send emails every hour, but when I try to change the settings my browser says error on page. Can someone please fix this? I like my Instructables Emails...

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
dark sponge (author)dark sponge2009-05-05

BTW, the last email (besides the newsletter) I recieved from instructables was on 4/6/09.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
NachoMahma (author)2009-05-05

. I just got a batch of notifications! Woot! Rachel rocks!

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
pdub77 (author)2009-05-04

i've checked my email settings as well as my instructables settings. nothing in my junk folder, and ibles is set to email 'as they happen.' still not getting emails. i get one every once in a long while(2 months). please advise. thanks, pdub

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
rachel (author)2009-05-03

OK there is clearly some intermittent problem going on, there are now too many reports of missing emails for me to believe it's just one person's spam folder or their ISP being flaky. I'll look into this first thing in the morning.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
NachoMahma (author)rachel2009-05-03

. It seems to happen when I change the frequency of the notifications. . I noticed that when I changed the schedule I didn't get the msg banner near the top of the page that says the settings have been updated and the notifications stopped.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
n8man (author)2009-04-28

I have not been getting the subscription emails since last Saturday.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Spl1nt3rC3ll (author)2009-04-28

Hmmm, I appear to be getting large weekly lumps of comment emails, but everything is set to "as they happen." :/

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
NachoMahma (author)2009-03-19

. hmmm I don't seem to be getting them either.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
NachoMahma (author)NachoMahma2009-03-20

. The last e-mail I got from Robot was dated 3/16/2009 6:30 AM . I went to my prefs and everything looked kosher. Turned everything off, save changes, turned back on, save. Still no e-mails. :(

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
NachoMahma (author)NachoMahma2009-03-21

. hmmmmm. My web/FTP/mail servers have been moved and I am encountering numerous problems. This may be something else that didn't make the move.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Spl1nt3rC3ll (author)NachoMahma2009-03-20

My last robot e-mail was from Mar 18, 2009. 3:31 PM. I hope they fix this soon, I really miss seeing that I have new comments when I am in another window!

I blame Kiteman.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
yourcat (author)Spl1nt3rC3ll2009-03-21

What did kiteman ever do to you?

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Kiteman (author)yourcat2009-03-21

Relax - it's a running joke that I occasionally break the internet.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
lemonie (author)Kiteman2009-03-21

"Running joke" is your cover-story? There are several transatlantic cables connecting the UK with the US and similarly a load more across the channel to Europe. England is a critical internet hub, and If you draw a line on the globe between France and the USA I'm pretty sure it goes straight under your shed... L

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Kiteman (author)lemonie2009-03-21

Nah, them's ley lines guv.

(Scuffs soil back into small, but oddly deep crater)

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
n8man (author)2009-03-21

They just updated the website, check your settings.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Goodhart (author)2009-03-21

my last one was: Instructables - The World's Biggest Show & Tell Mar 19, 2009 Instructables Robot

*shrug*

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Kiteman (author)2009-03-19
user
Spl1nt3rC3ll (author)Kiteman2009-03-20

Or maybe you broke the site. *Eyes suspiciously.*

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Spl1nt3rC3ll (author)2009-03-19

Oh, and I have checked my email settings on iBles (whilst simultaneously solving my delayed subscription problem by checking the "as they happen" button, instead of "once a day"). Everything is set to "as they happen" and checked.

Select as Best AnswerUndo Best Answer