113Views13Replies

Author Options:

Slideshow not working Answered

My slideshow isn't displaying when I open it, even though all other slideshows do. I'm using Firefox 3.0.1 with Adobe Flash Player 9.0.124.0 on Windows XP SP3. What's going on? Do I need to wait for the publishing process longer? I know it's not a loading problem because it says done in the status bar. When I hover my mouse over it, it just says:
(in gray){Movie not loaded...}
{About Adobe Flash Player}(takes you to Adobe site)

13 Replies

user
KnexFreek (author)2009-11-08

yea when i make slideshows this happens too :(

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
KentsOkay (author)2008-09-02

Hey! I've got the same problem!

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
jessamoo (author)KentsOkay2009-11-02

I am having the SAME problem!!!

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
rachel (author)KentsOkay2008-09-07

Which slideshow (link pls)? I saw 2 on your member page and both worked for me.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
KentsOkay (author)rachel2008-09-08

Oopsies, it got fixed shortly after I posted.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
ultrauber (author)KentsOkay2008-09-02

Apparently rachel can fix it \/.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
navyfamily4 (author)2009-11-05

ughh my slide show is not working please help me fix this.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
rachel (author)2008-08-21

You found a strange and rare, but luckily fixable, bug. I fixed it and your slideshow is working now, as are about 3 other people's who don't seem to have noticed. Thanks!

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Skinr (author)rachel2009-11-04

Mine isn't working either...Anything I can do to fix it?

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
ultrauber (author)rachel2008-08-21

Thanks, I'm glad it was a quick fix.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Killamira (author)2009-11-03

Hey! i've got the same issue too. waiting a little longer for publishing time, can take a day for some looks like.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
kadijahmoss (author)2009-11-03

 My slideshow is not working. Everything seems to be right but whenever I go to view it  either from the homepage as it is "featured" or from my account , it show up blank in the sideshow box.

Select as Best AnswerUndo Best Answer