84Views20Replies

Author Options:

The "Community" button appears to have been 'broken' Answered

When clicking on COMMUNITY I get ERROR 500: javax.servlet.jsp.JspException: ServletException in '/pages/forum/community_layout.jspx': ServletException in '/pages/forum/community_body.jsp': expected '}' at end of EL expression in ${categoryGroup.name == 'Forums}

Exception

javax.servlet.jsp.JspException: ServletException in '/pages/forum/community_layout.jspx': ServletException in '/pages/forum/community_body.jsp': expected '}' at end of EL expression in ${categoryGroup.name == 'Forums}
at org.apache.tiles.taglib.InsertTag$InsertHandler.doEndTag(InsertTag.java:923)
at org.apache.tiles.taglib.InsertTag.doEndTag(InsertTag.java:457)
at _jsp._pages._forum._communityjsp._jspService(_communityjsp.java:53)
at com.caucho.jsp.JavaPage.service(JavaPage.java:60)
at com.caucho.jsp.Page.pageservice(Page.java:570)
at com.caucho.server.dispatch.PageFilterChain.doFilter(PageFilterChain.java:179)
at com.caucho.server.webapp.DispatchFilterChain.doFilter(DispatchFilterChain.java:115)
at com.caucho.server.dispatch.ServletInvocation.service(ServletInvocation.java:229)
at com.caucho.server.webapp.RequestDispatcherImpl.include(RequestDispatcherImpl.java:485)
at com.caucho.server.webapp.RequestDispatcherImpl.include(RequestDispatcherImpl.java:350)
at com.instructables.servlet.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java:95)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:115)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:92)
at com.caucho.server.dispatch.ServletFilterChain.doFilter(ServletFilterChain.java:106)
at com.caucho.filters.GzipFilter.doFilter(GzipFilter.java:208)
at com.instructables.filter.FilterWrapperFilter.doFilter(FilterWrapperFilter.java:48)
at com.caucho.server.dispatch.FilterFilterChain.doFilter(FilterFilterChain.java:70)
at com.instructables.filter.SecurityFilter.doFilter(SecurityFilter.java:167)
at com.caucho.server.dispatch.FilterFilterChain.doFilter(FilterFilterChain.java:70)
at com.instructables.filter.HibernateSessionRequestFilter.doFilter(HibernateSessionRequestFilter.java:70)
at com.caucho.server.dispatch.FilterFilterChain.doFilter(FilterFilterChain.java:70)
at com.caucho.server.webapp.WebAppFilterChain.doFilter(WebAppFilterChain.java:173)
at com.caucho.server.dispatch.ServletInvocation.service(ServletInvocation.java:229)
at com.caucho.server.http.HttpRequest.handleRequest(HttpRequest.java:274)
at com.caucho.server.port.TcpConnection.run(TcpConnection.java:511)
at com.caucho.util.ThreadPool.runTasks(ThreadPool.java:520)
at com.caucho.util.ThreadPool.run(ThreadPool.java:442)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
Caused by: javax.servlet.ServletException: javax.servlet.jsp.JspException: ServletException in '/pages/forum/community_body.jsp': expected '}' at end of EL expression in ${categoryGroup.name == 'Forums}
at com.caucho.jsp.PageContextImpl.handlePageException(PageContextImpl.java:1114)
at _jsp._pages._forum._community_0layoutjspx._jspService(_community_0layoutjspx.java:137)
at com.caucho.jsp.JavaPage.service(JavaPage.java:60)
at com.caucho.jsp.Page.pageservice(Page.java:570)
at com.caucho.server.dispatch.PageFilterChain.doFilter(PageFilterChain.java:179)
at com.caucho.server.webapp.DispatchFilterChain.doFilter(DispatchFilterChain.java:115)
at com.caucho.server.dispatch.ServletInvocation.service(ServletInvocation.java:229)
at com.caucho.server.webapp.RequestDispatcherImpl.include(RequestDispatcherImpl.java:485)
at com.caucho.server.webapp.RequestDispatcherImpl.include(RequestDispatcherImpl.java:350)
at com.caucho.jsp.PageContextImpl.include(PageContextImpl.java:927)
at com.caucho.jsp.PageContextImpl.include(PageContextImpl.java:864)
at org.apache.tiles.TilesUtilImpl.doInclude(TilesUtilImpl.java:143)
at org.apache.tiles.TilesUtil.doInclude(TilesUtil.java:149)
at org.apache.tiles.taglib.InsertTag.doInclude(InsertTag.java:760)
at org.apache.tiles.taglib.InsertTag$InsertHandler.doEndTag(InsertTag.java:892)
... 27 more
Caused by: javax.servlet.jsp.JspException: ServletException in '/pages/forum/community_body.jsp': expected '}' at end of EL expression in ${categoryGroup.name == 'Forums}
at org.apache.tiles.taglib.InsertTag$InsertHandler.doEndTag(InsertTag.java:923)
at org.apache.tiles.taglib.InsertTag.doEndTag(InsertTag.java:457)
at _jsp._pages._forum._community_0layoutjspx._jspService(_community_0layoutjspx.java:114)
... 40 more
Caused by: com.caucho.jsp.JspLineParseException: /pages/forum/community_body.jsp:22: expected '}' at end of EL expression in ${categoryGroup.name == 'Forums}
at com.caucho.jsp.java.JspNode.error(JspNode.java:1495)
at com.caucho.jsp.java.JspContainerNode.generateChildren(JspContainerNode.java:444)
at com.caucho.jsp.java.JspXmlElement.generate(JspXmlElement.java)
at com.caucho.jsp.java.JspContainerNode.generateChildren(JspContainerNode.java:439)
at com.caucho.jsp.java.JspXmlElement.generate(JspXmlElement.java)
at com.caucho.jsp.java.JspContainerNode.generateChildren(JspContainerNode.java:439)
at com.caucho.jsp.java.JspXmlElement.generate(JspXmlElement.java)
at com.caucho.jsp.java.JspContainerNode.generateChildren(JspContainerNode.java:439)
at com.caucho.jsp.java.JstlCoreForEach.generateCollectionForEach(JstlCoreForEach.java)
at com.caucho.jsp.java.JstlCoreForEach.generate(JstlCoreForEach.java:340)
at com.caucho.jsp.java.JspContainerNode.generateChildren(JspContainerNode.java:439)
at com.caucho.jsp.java.JspRoot.generate(JspRoot.java:205)
at com.caucho.jsp.java.JspContainerNode.generateChildren(JspContainerNode.java:439)
at com.caucho.jsp.java.JspTop.generate(JspTop.java:239)
at com.caucho.jsp.java.JavaJspGenerator.generate(JavaJspGenerator.java:635)
at com.caucho.jsp.java.JavaJspGenerator.generate(JavaJspGenerator.java:502)
at com.caucho.jsp.JspCompilerInstance.generate(JspCompilerInstance.java:477)
at com.caucho.jsp.JspCompilerInstance.compile(JspCompilerInstance.java:373)
at com.caucho.jsp.JspManager.compile(JspManager.java:233)
at com.caucho.jsp.JspManager.createPage(JspManager.java:177)
at com.caucho.jsp.JspManager.createPage(JspManager.java:157)
at com.caucho.jsp.PageManager.getPage(PageManager.java:248)
at com.caucho.jsp.PageManager.getPage(PageManager.java:166)
at com.caucho.jsp.QServlet.getSubPage(QServlet.java:292)
at com.caucho.jsp.QServlet.getPage(QServlet.java:210)
at com.caucho.server.dispatch.PageFilterChain.compilePage(PageFilterChain.java:206)
at com.caucho.server.dispatch.PageFilterChain.doFilter(PageFilterChain.java:133)
at com.caucho.server.webapp.DispatchFilterChain.doFilter(DispatchFilterChain.java:115)
at com.caucho.server.dispatch.ServletInvocation.service(ServletInvocation.java:229)
at com.caucho.server.webapp.RequestDispatcherImpl.include(RequestDispatcherImpl.java:485)
at com.caucho.server.webapp.RequestDispatcherImpl.include(RequestDispatcherImpl.java:350)
at com.caucho.jsp.PageContextImpl.include(PageContextImpl.java:927)
at com.caucho.jsp.PageContextImpl.include(PageContextImpl.java:864)
at org.apache.tiles.TilesUtilImpl.doInclude(TilesUtilImpl.java:143)
at org.apache.tiles.TilesUtil.doInclude(TilesUtil.java:149)
at org.apache.tiles.taglib.InsertTag.doInclude(InsertTag.java:760)
at org.apache.tiles.taglib.InsertTag$InsertHandler.doEndTag(InsertTag.java:892)
... 42 more
Caused by: com.caucho.el.ELParseException: expected '}' at end of EL expression in ${categoryGroup.name == 'Forums}
at com.caucho.el.ELParser.error(ELParser.java:884)
at com.caucho.el.ELParser.parseInterpolate(ELParser.java:185)
at com.caucho.el.ELParser.parse(ELParser.java:120)
at com.caucho.jsp.java.JavaJspGenerator.genExpr(JavaJspGenerator.java:1114)
at com.caucho.jsp.java.JspNode.generateELValue(JspNode.java)
at com.caucho.jsp.java.JspNode.generateParameterValue(JspNode.java)
at com.caucho.jsp.java.JspNode.generateValue(JspNode.java:956)
at com.caucho.jsp.java.JstlCoreIf.generate(JstlCoreIf.java:129)
at com.caucho.jsp.java.JspContainerNode.generateChildren(JspContainerNode.java:439)
... 77 more

20 Replies

user
rachel (author)2009-01-13

Fixed now. Thanks for letting us know! That was very careless at my end, will try to be more thorough going forward!

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
kelseymh (author)rachel2009-01-13

Thanks, Rachel! I don't know if your servers are set up for it, but I bet there's half a dozen or so of us who'd be happy to hammer on updates before release -- it's sometimes easier for a room full of monkeysYes, I'm including myself! to find problems than a single smart developer :-)

Did you see the separate bug report that the "last post by" are missing from the summary page?

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
gmjhowe (author)kelseymh2009-01-13

i agree, a select range of monkeys would be a way to go.. im a mac user with many browsers..

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
rachel (author)gmjhowe2009-01-13

hee hee... I would love to take advantage of you "monkeys", thanks for offering! As you guessed, kelseymh, the servers are not set up for that, but I could probably get something set up without TOO much difficulty... I will think on this and let you know.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
gmjhowe (author)rachel2009-01-14

we will await, and prepare ourselves mentally for the challenge ahead.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
rachel (author)2009-01-13

oops! I'm on it, guys, should have it fixed in a few hours.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
KentsOkay (author)2009-01-13

I haven't had this problem specifically, but similar...

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Goodhart (author)Lithium Rain2009-01-13

Oooo, who is paranoid now LOL I didn't blame you yet LOL

Um, is it happening to you too?

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Goodhart (author)Lithium Rain2009-01-13

makes it a real pain to get around the forums, but not impossible...so far.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Lithium Rain (author)Goodhart2009-01-13

I just have the forums as one of my quick links, so I wouldn't even notice it without it being pointed out.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Goodhart (author)Lithium Rain2009-01-13

well we are only allowed 5 quick links :-)

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
kelseymh (author)2009-01-13

I see this problem as well. As a temporary work around, here's the link to the "all topics" inclusive list.

Ah, okay. If you edit the URL above and take away the "&category=all" at the end, the JavaScript exception above occurs. So the bug is in the specific code that lays out the table of Forums.

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
kelseymh (author)Goodhart2009-01-13

You know...I just thought of something. The code might be broken as they're trying to repair the missing "last post by" information that disappeared last week. Perhaps we just need some patience :-)

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Goodhart (author)kelseymh2009-01-13

Yeah, I was wondering something like that too. But I thought it best to at least make note of it :-)

Select as Best AnswerUndo Best Answer

user
Goodhart (author)2009-01-13

Also, at the top, once one gets to a forum topic, there is the FORUMS link in line at the top in bold red (or orange, I am color blind to some extent) that follows the word Community, and that also does not work (or may be the cause of why the COMMUNITY button does not work).

Select as Best AnswerUndo Best Answer