Introduction: 52 Razloga Zašto Te Volim

Ovu ideju sam našao na internetu, svidjela mi se pa sam to odlučio napraviti curi za rođendan. Za sve kupiti, smisliti i napraviti mi je bilo potrebno oko 2 dana. Ovo sam odlučio napraviti kako bi nekome uštedio dosta vremena oko traženja gdje kupiti neke stvari , i sve to složiti.

Ideja je da na komad papira napišete 52 razloga zašto nekoga volite, bilo da je to dečko/cura, član obitelji ili prijatelj. Te razloge naljepite na karte te napravite kao neku malu knjigu od toga. Pa počnimo...

Step 1: Što Vam Je Potrebno?

1. Igraće karte - ja sam koristio Bicycle Standard Rider Back crvene, poslužit će bilo koje, savjetujem kupite dva pakovanja u slučaju da nešto pogriješite.

2. Ljepilo - u sticku, ili tekuće kako bi zaljepili poruke na karte, ja sam većinom koristio u sticku jer je puno čišće radit s njim nego s tekućim. Možete kupiti bilo gdje.

3. Škare

4. Kliješta za bušenje rupa - ja sam svoja kupio u trgovini Tapiker(http://www.tapiker.hr/hrvatski/detalji-proizvoda_9... ), Heinzelova 60.

5. Metalni prstenovi(ringovi) - ovo je bilo najteže naći, kupio sam ih u trgovini HOBBY ART CHEMACO(http://www.chemaco.hr/hr/katalog/ringovi-za-album-... Ulica grada Vukovara 226.

6. Papirići s razlozima - ja sam koristio već gotove template koje sam našao tu https://www.instructables.com/id/52-Things-I-Love-... i Photoshop za uređivanje(možete koristit bilo koji program za uređivanje slika).

Step 2: Smislite Razloge

Možda i najzahtjevniji dio je da morate smisliti 52 razloga zašto nekoga volite, a 52 nije malen broj. Dajte sebi vremena i mašti na volju :)

Nakon toga ih zapišite na komad papira ili napravite pomoću template-a i isprintajte.

Step 3: Napravite "naslovnu" Stranicu

Uzmite kartu Jokera te na poleđinu zaljepite prvu sliku "52 razloga zašto te volim", a na prednju stranu "Volim te jer".

Step 4: Napravite I Ostale Karte

Napravite ostale karte te ih izbušite(na svakoj karti po dvije rupe), kroz koje će te provući prstenove.

Step 5: Spojite Sve Zajedno

Spojite sve zajedno kako bi dobili malu knjigu vaših razloga i izmamili nekome osmijeh na lice :)