Introduction: UCL Embedded "tyverialarm"

her fortæller jeg om min tyverialarm

Step 1:

Step 2: Basic Embedded Programming Tyverialarm

I denne instructable vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

alarmsystem der virker ved hjælp af en magnetisk sensor der samtidig indstillet efter timer så den selv skifter mellem standby tilstand og alarmtilstand. Hvor standby vil alarmen aldrig aktiveres. I alarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registrerer en ændring. Alarmaktivering vil aldrig kunne ske i standby tilstand. Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmen er i.

Step 3: Materialer

Materialer

· Arduino MEGA 2560 med usb forbindelse til computer

· Touch sensor

· Hall magnetic field sensor

· RGB LED

· Breadboard

· Ledninger

Step 4:

kodning

for at finde ud af hvor lang tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller tiden via millisekunder og bruger intervaller i koden har jeg simuleret en time til at være 1 sekund. For at nemmere for at teste og bedre at kunne vise løsningen.

Når den er i standby tilstand og skal skifte til alarmtilstand, kan den skifte eller blinke for at vise at magneten ikke er ved døren og derfor ikke må skifte.

Når den er i alarmtilstand. Skal der hvis sensoren mister forbindelse til magneten alarmen aktiveres og kan deaktiveres hvis trykknap bliver trykker og returnerer til alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, er i. som går fra 1-7 og går videre til 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller tilstand og hvilken farve den lyser.

Step 5:

Temperatur sensoren er i virkeligheden en magnetsensor men

kunne ikke finde en ordentlig i programmet.

Step 6: IO Liste

Magnet sensor=2

RGB sensor

Grøn=9

Rød= 11

Blå =12

trykknapper

Magnet=3

Touch=4

Step 7: Diskussion

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt og sat op sådan at den holder styr på weekend i forhold til hverdage der kan sætte en alarm i gang de tidspunkter man har brug for en tyverialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Videre udvikling

for at udvikle mere på produktet kan jeg installere Bluetooth så jeg ikke behøver at røre ved alarmen men deaktiveres via trådløse forbindelser. Som kan være med til sidst WIFI forbindelser og større. Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alarmsystem til at kunne reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registrerer vand og brand. Samt andre typer som man kan bruge en alarm for.