Introduction: Fashionably X-mas Gift

Dit is een klein stukje van ons product. Naast mij op de tafel ligt het eind product.

Step 1: Stap 1

Als eerste kregen we in groepjes uitleg over verschillende dingen zoals: een mind map maken en kijken hoe de vinyl snijder werkte. Daarna kregen we in twee tallen een blad met alles wat we moesten doen.

Step 2: Stap 2

We begonnen met het schetsen van onze ideeën en daar kozen we één tekening uit die we gingen uitwerken met kleur en details. Uit eindelijk kozen we samen voor de gingerbreadman.

Step 3: Stap 3

Toen maakte we een planning voor de komende dagen. en schreven we op wat we mee moesten brengen.

Step 4: Stap 4

Daarna was het tijd om ons ontwerp te maken in illustrator, en daarna in ingscape. Daarna hadden we de kleuren uitgekozen niet helemaal de kleuren die we wilde maar uiteindelijk is het toch leuk geworden. Toen was het tijd om het te snijden en met een hitte pers op het t-shirt te strijken. We moesten wachten met het er afhalen want het moest eerst afkoelen en daarna doe voetjes en dat ook af laten koelen en dan 24 uur niks aan doen.

Step 5: Stap 5

Ik had nog wat tijd over en heb oorbelletjes gemaakt met de 3D printer in de vorm van knoppen en daar draad door heen gedaan voor een leuk effect en toen op een ijzer staafje geplakt en dan is hij klaar. Eerst ging het niet zo goed maar de tweede keer lukte het wel.

Step 6: Stap 6

En toen het strikje en de knoopjes van de 3d printer genaaid op het t-shirt genaaid dat was het laatste wat we moesten doen.

Step 7: Stap 7

Dit was het einde.

Step 8: