Kaarten Truc

Introduction: Kaarten Truc

Inleiding

Ooit al eens iemand willen zodanig verbazen dat die er een nacht niet van kunnen slapen?
Dan kan je deze truc eens uitproberen!

JE HEBT NODIG : 2 PAKKEN KAARTEN ( liefst verschillende kleuren.)Step 1: De Kloon

Je neemt 1 kaart uit je extra pak en zoekt de overeenkomende kaart in het andere pak. (liefst met een andere kleur)

Die steek je dan samen in het volledige pak onderaan, met de extra kaart helemaal onderaan en de overeenkomende kaart daar net boven.

Step 2: Een Kaart Kiezen

Daarna laat je de toeschouwer een willekeurige kaart nemen, vertel de toeschouwer goed te kijken naar de voor- en achterkant van de kaart, terwijl jij je omdraait. Zodat er geen twijfel bestaat over of jij de kaart wel hebt gezien of niet.

Step 3: Eerste Kappel

Leg wanneer de toeschouwer zijn kaart heeft bekeken de kaart bovenop de stapel en voer 1 willekeurige kappel uit.( dit wil zeggen je neemt een pakje vanboven en plaatst deze onderaan, onder de onderste helft, waardoor de andere kaart - degene die we uit het extra spel kaarten hebben gehaald - boven de gekozen kaart van de toeschouwer ligt.

Step 4: Kaarten Schuiven

Je haalt de bovenste kaarten - dus tot aan de extra kaart - van de stapel en legt die aan de kant. neem nu geniepig de 2 bovenste kaarten (extra kaart en gekozen kaart) van de stapel weg en hou deze samen, toon ze als één kaart aan de toeschouwer.

Eigenlijk heb je nu hun kaart vooraan en de extra kaart achteraan vast. Schuif de extra kaart op tafel (maak de toeschouwer wijs dat het zijn kaart is terwijl die nog altijd op de stapel ligt).

Step 5: Gluiperige Pink

Leg nu de apart gelegde stapel onder de andere stapel ervoor zorgende dat de kaart die overeenkomt met de extra kaart onderaan ligt. Laat de toeschouwer 'stop' zeggen wanneer hij zijn volgende kaart wil nemen, maar schuif dan met je pink de onderste kaart mee zodat de toeschouwer deze kaart ziet.

De toeschouwer heeft nu als kaart de ene kaart die overeenkomt met de gekleurde kaart die daar op tafel ligt.


Step 6: Finishing Move.

Plaats terug die kaart bovenaan en herhaal de kappel die je reeds hebt gedaan.

Natuurlijk zit er nu geen andere gekleurde kaart meer in de pak. Vertel nu de toeschouwer te zoeken naar een gekleurde kaart in de pak, die hij uiteraard niet zal vinden.

Nu zeg jij dat je een gekleurde kaart ziet; maar dat was de kaart van de vorige keer, of niet misschien? Draai nu de kaart om en geniet van de verbaasde blik van jouw slachtoffer!

Be the First to Share

  Recommendations

  • Big and Small Contest

   Big and Small Contest
  • For the Home Contest

   For the Home Contest
  • Make It Bridge

   Make It Bridge

  Comments