Introduction: Memòria Tècnica- Ainhoa Garcia, Helena Àlvarez

Hem fet una grua amb cartró. Per la part de programació, el projecte es tractava de fer servir una placa que fa de comandament i una que esta a la grua com a receptor. Depèn del que facis amb el comandament la grua està programada per fer una cosa o una altre. Hem utilitzat un servo, 2 motos, una placa i cables perquè funcioni.

Per la part de construcció, la grua es tractava de una base amb potes com a peu de la grua, el cos de la grua (torre), es tracta de 4 rectangles amb la part d’adalt retallada per poder posar-hi el braç.

Step 1: Peces Grua

Primer vam mirar a l'ordinador quines eren les mides de la grua, la base, el tronc i el braç. Ho vam dibuixar al cartró i ho vam tallar.

Step 2: Enganxem Les Peces

Vam fer les finestres de la grua per on passen els cables i vam enganxar les diferents peces del tronc. Vam enganxar la base i vam tallar un quadrat per tancar. A aquest quadrat li vam fer un forat perquè hi puges passar el servo.

Step 3: Braç Grua

Després d'enganxar la base i el tronc, vam fer el braç amb cartró. Vam enganxar-hi una peca 3D que permetia que la grua es mogués endavant i enredera.

Step 4: Motors

Vam posar els motors per moure el ganxo i la grua endavant i enredera. Tot això ho vam enganxar a la placa amb cables i perquè es pogués connectar a l'ordinador, amb cables, vam enganxar-hi una peça.

Step 5: Programació

Vam programar la grua perquè fes tot el que havia de fer. Vam utilitzar una placa que servia de comandament (l'emissor) i una altre placa que la vam enganxar a la grua perquè fes de receptor. Això ho vam programar perquè, depèn del que feies amb l'emissor, la grua feia una cosa o una altre.

Step 6: Producte Final/avaluació

La grua funciona però va una mica malament, a més que la torre balla. La programació és correcte i ho vam passar bé al receptor i emissió de la grua.