Introduction: Pirate Chest

Поздрав. Ја ћу покушати да вам покажем како сам пиратску схесцт. Можда неко ће се свидети.

Step 1: Moldings for the Sides and Cover

Цут кружном лајсне К10 10 мм, дужине колико желите да се ваш дуг и широк груди.

Step 2: The Sides of the Lid.

Бочне стране поклопца.

Припремите широке летвице дебљине 10 мм на бочним странама поклопца. Цртање и смањи слагалице једну страну, спуштају ручно или брусилица за дрво, али на овом комаду до другог.

Step 3: The Bottom of the Shect

Рез дрво или дебљине иверице 15 - 20 мм у дну сандука. Можете залепим одмах након тога, или можете наручити рутер пораз доња страна ширине 10 мм и дубине од 8 мм.

Step 4: Assembling Page

Почните да лепак лепак за дрво лајсне ред у круг, или прате редослед као када усправно: углови сандука цросс летвица. Стицк колико желите да се високи груди.

Step 5: Assembling the Cover

Узмите летвице док сандуку дуг и држимо их на бочне делове које је прошао са ширим летвама. Можете куцати и мале штипаљке ако ми се тако.

Step 6: Sander and Assembly Base and the Lid

Обрусите сандук и поклопац до жељеног изгледа, Ја нисам хтео да буде глатко, како бих добио утисак да изгледа старо. Поставите поклопац на сандук, стегните стегама и обележите и избушите рупе за шрафове за шарке. Поставите шарке на своје место и зашрафите их.

Step 7: Handles and Locks

Изрежите од дрвета дебљине 8 мм дршке као на сликама, обрусите их, исеците држаче за њих и залепите на бочним странама на одговарајуће место. Од тврдог дрвета (ја сам користио Брест), исеците 20 мм широко 2мм дебело и дугачко 70мм парче дрвета без чвора, залипите на мање парче као на фотографијама. Када се лепак добро осуши, Измерите на предњој страни сандука средину. На делу тврдо дрво Отвор р = 6мм у фотографији. Поклопац је избушите 6мм рупу и убаците у њега и залепити клин да се из сандука око 10 мм. Уживати.