Introduction:

Step 1: Signal Blocking Phone Charger

Eerste prototype ontworpen in 3D. Het ontwerp bestaat uit respectievelijk een bovenaanzicht, vooraanzicht en zijaanzicht.

De functie van dit product is het opladen van een IPhone 6+, en het blokkeren van WIFI en telefoon signalen. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker niet gestoord wordt terwijl de telefoon wordt opgeladen.

Afmetingen bxhxd: 10x5x20

Step 2: Uitsnijden Onderdelen

De verschillende onderdelen zijn uitgesneden doormiddel van een lasersnijder. Deze onderdelen worden later in elkaar geschoven, en gelijmd voor stevigheid. De telefoon wordt in een tray geschoven die omringd is door allumium folie. Dit zorgt ervoor dat WIFI en telefoonsignalen worden geblokkeerd.

Step 3: Plaatsen Signaalblokkerend Materiaal

De tray waar de telefoon in geschoven wordt, wordt voorzien van aluminium. Dit zorgt ervoor dat er geen WIFI of telefoonsignalen de telefoon kunnen bereiken. Ook de deksel van de doos wordt voorzien van allumium.

Step 4: Installeren Van Laadkabel

De laadkabel wordt door twee lagen hout naar de telefoon geleid. Er is gekozen voor verschillende hoogtes om de stevigheid van de plaatsing te waarborgen. Deze kabel zorgt ervoor dat de telefoon kan laden terwijl deze in de docking station ligt.

Step 5: