Introduction: Sleutelhanger Puzzel Teambuilding

Voor onze teambuilding wou ik een sleutelhanger maken voor de collega's.

Hierbij wou ik centraal stellen dat we als een team functioneren, dus ik koos over voor om een puzzel te maken. Ieder van ons maakt deel uit van de grotere puzzel en we zijn allemaal nodig, om de puzzel een geheel te maken.

Supplies

- ontwerp in svg (ik koos er voor om het in inkscape te ontwerpen)

- plexiglas (kan ook met hout, ik koos voor plexiglas omwille van de sterkte voor een sleutelhanger)
Ik koos voor donker plexiglas, omdat daar het graveren mooi in contrast is.

- sleutelhangerringetjes

Step 1: Ontwerpen Van Sleutelhanger in Inkscape

Ik koos enerzijds voor een quote die aan de achterzijde over de hele puzzel verspreid was. Om zo het geheel te benadrukken.
Aan de andere kant koos ik voor individuele quotes per sleutelhanger. ik voorzie elk puzzelstukje van een gaatje voor de sleutelhanger Om de puzzel te maken voegde ik het bestand jigsaw puzzle toe aan uitbreidingen - renderen (https://inkscape.org/~Neon22/%E2%98%85lasercut-jig...

Step 2:

Step 3: De Lasercutter Zijn Werk Laten Doen

Step 4: Achterzijde Van De Puzzel

Step 5: Voorzijde Van De Puzzel

Step 6: Sleutelhanger

na het voorstellen van de puzzel, neem iedereen een stukje en hangt er een sleutelhangerringetje aan.