89Views8Replies

Author Options:

Attempting to save: Answered

Had trouble saving within image notes...just got a "400 error" and an endless loop...had to go back, and lost work at this point. Also when saving question...does not work....so had to publish without saving, without previewing???

Discussions

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
kelseymh
kelseymh

11 years ago

For the saving with image notes problem, please include OS, browser details (as Adrian said below). Also, if you can provide the URL of the I'ble/Topic you're publishing (PM it to Rachel if it's unpublished) that could be helpful, also. For the "preview question" issue, that is a "known" bug which was reported earlier in the week. Hopefully it'll be fixed in the next code deployment.

0
Creativeman
Creativeman

Reply 11 years ago

The I'ble is Make signs out of cardboard! On step 10, I was attempting to edit one of the pictures I was adding. I kept getting the "400" error, and to get out, I had to hit back...when I went back (it works), my work was not there, even though I had saved it...First time I have done this, but don't want to run into the problem again. It would keep me from upgrading I'bles in the future. Bummer. It is a published instructible. Cman.

0
kelseymh
kelseymh

Reply 11 years ago

Hmmmm....I just looked at Step 10, and both pictures appear to have image notes on them.

0
Creativeman
Creativeman

Reply 11 years ago

You know, I thought about this and I realized it was in the "answer it" section(is this right, where you ask questions, a new feature?), not on my I'ble, as I stated above...my apologies, got confused about where I was at...so much for multi-tasking (multi-make-errors!) In the question section i was importing the image, and when adding image notes, that's when I got the endless loop....Cman

0
kelseymh
kelseymh

Reply 11 years ago

I'd suggest creating a fresh bug report, with a title and text that accurately reflects what you just described. Are you able to reproduce the bug with image notes on a Question? As you know, the Answers stuff is new, and Eric has said in his announcement that there might be bugs. They need to know what problems users encounter in order to know what to fix.

0
Weissensteinburg
Weissensteinburg

11 years ago

Sometimes I find it works to add the image notes from the standard instructable view, instead of the editor.

0
Lithium Rain
Lithium Rain

11 years ago

Please provide information like what operating system you are using, what browser, etc. Thanks!

0
Creativeman
Creativeman

Reply 11 years ago

I use XP, with firefox. Have had trouble with punctuation also, if that helps. Cman.