79Views4Replies

Author Options:

Can't add images to comments... Answered

I'm having trouble uploading photos in comments both on instructables and on forum posts (these are the only two I've noticed). Adding photos to my own forum topics is fine as I can use the old uploader, but the new one doesn't work.

The uploader brings my windows browser up and I can select a file, but then nothing happens.

I'm running Windows 8 with the most recent version of Chrome, but don't think any of that's the problem as I had used the uploader recently and had no problems. I'm pretty sure it isn't because of the file size as I waited a while at first, then resized the photos to just a few hundred kb instead. I've tried adding photos to comments on a few different forum threads and instructables but none are working. Clearing the browser cache and cookies doesn't seem to help the problem either.

I'd have taken screenshots, but there's nothing to show because nothing happens! lol

Hope I've described the issue enough!

Comments

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
Kiteman
Kiteman

7 years ago

Go back & look at your library - I have noticed that they can take a minute or two to appear.

Otherwise, try the "old uploader", and see if that works better.

0
ChronicCrafter
ChronicCrafter

Reply 7 years ago

Nope, there's none there and there's no option to use the old uploader in the comments on forums as I said. I don't understand why it just all of a sudden stopped working!

0
Kiteman
Kiteman

Reply 7 years ago

Ah, go to your image library itself, then select the upload tab - that's where the old uploader hides.

0
ChronicCrafter
ChronicCrafter

Reply 7 years ago

Thanks for the help :)

It's just a shame the uploader on comments isn't working. It doesn't sound like much, but it makes things more annoying to do, lol!