78Views6Replies

Author Options:

Constantly Loading Answered


Hello everyone,

I think the problem is on my end but here's the problem.

When I go to the desired instructable, with any image with the "i" on it, I get the loading indicator continuously. I can't figure out why this is happening.

Any ideas?

- Net

Discussions

0
None
Burf

8 years ago

You don't say what browser you're using but it does sound likely it on your end.
Probably a spam filter or blocked URL.
Try temporarily allowing all and see if that lets the image load, then, if so, you can narrow it down to the particular setting that is the culprit and change it.

0
None
netcandymanBurf

Reply 8 years ago

Hi,

Thanks for the reply. Sorry about that, it totally slipped my mind. I've tried dozens of browser over the years and keep coming back to IE so I never consider that others use something else. I'm using IE8, and usually go right for the trusted site security setting for frequently visited URL, That's why I couldn't figure out why this was happening. Just for clarification purposes, what IS trying to load?

0
None
StumpChunkmannetcandyman

Reply 8 years ago

There's an issue with IE and the images, we're working on fixing it right now.

0
None
kelseymhnetcandyman

Reply 8 years ago

What's trying to load is just a regular I'bles Web page. Is there a chance you're not accepting cookies? That would be weird, since you wouldn't stay "logged in" (I'bles uses a cookie to remember who you are during your session).

0
None
NachoMahma

8 years ago

. Most pages on Ibles load data from multiple sources. If you block any of these sites (with AdBlock, in your firewall, &c), your browser won't see the page as being fully loaded until all the connections time out. YMMV.

Ok, I have fixed the problem, at least on my PC.
It was an add-on IE8 with winXP, probably should be the same on any OS.
Try go to IE8 tools/manage add-ons look at your least which ones are disabled and what's enabled, write it down so that set it back as it was if you nedd to, and start disabling what you think is not needed. It is a bit trial and error thing, I got mine from the first try.
Hope it works for you too.
Good luck