111Views14Replies

Author Options:

Is this a bug, or intentional? Answered

Okay, so just a minute ago (at the time of me typing this) I click the forums button, and all of the links to the threads are a charcoal black? I don't have anything downloaded to change the color of the site, and everything else is fine so I want to know if this is a bug or not (and if this is happening to anyone else?)

Thanks.

Comments

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
ewilhelm
ewilhelm

11 years ago

We're experimenting with cutting back on the orange. 

0
Rock Soldier
Rock Soldier

Reply 11 years ago

I'll take that as you're happy?

0
lemonie
lemonie

Reply 11 years ago

I like black

L

0
Kiteman
Kiteman

Reply 11 years ago

I like orange.

0
travw
travw

Reply 11 years ago

Me too.

0
Rock Soldier
Rock Soldier

Reply 11 years ago

Ah, I see.
If I may make I suggestion, some of the stylish scripts Lithium made are pretty good. You should look into them for inspiration. (With her permission I'm assuming)

0
lemonie
lemonie

11 years ago

Yes, makes a nice change.

L

0
kelseymh
kelseymh

11 years ago

The titles of I'bles on the featured and recent pages are also in black now.  Interestingly, the Answers page still has the questions in blue.  I wonder if this is going to last just a day, like the previous degeneration :-)

0
caitlinsdad
caitlinsdad

Reply 11 years ago

And the home page project listings are now devoid of the short description excerpt.  No teaser abstracts where you can see people declare it is their first instructable, go easy on them.

0
caitlinsdad
caitlinsdad

11 years ago

It's probably another tweak to the look.  The contrast of text is higher but makes it stand out too much looking very harsh.  It may help the older folks with seeing the page but I prefer the old colors....wait, I can't remember what the old color was.