105Views10Replies

Author Options:

New categories setting bug. Answered

Some recent projects have not got the new categories set.  When I try to set them, I get "error 500 - internal server error".



Discussions

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
lebowski
lebowski

10 years ago

This should be fixed now, give it another try. Sorry about the bug!

0
Kiteman
Kiteman

Reply 10 years ago

Yup!

0
noahw
noahw

10 years ago

Is this happening on all Instructables?  Just new ones that don't have the new categories set yet? 

I'll submit this to the dev team now, but whatever additional info you could give us would be great.

Thanks for the heads up!

0
Kiteman
Kiteman

Reply 10 years ago

I haven't tried to change existing categories, but it has happened on all those missing categories.

0
noahw
noahw

Reply 10 years ago

I just assigned categories to some Instructables and couldn't reproduce the error.  The only difference I can think of is that I'm an admin and you're staff?

0
Kiteman
Kiteman

Reply 10 years ago

So it seems - I just tried again, still no joy.  I also could not re-categorise an ible with existing channels.

0
I3uckwheat
I3uckwheat

10 years ago

Are you using internet explorer? If not what are you using.

0
Kiteman
Kiteman

Reply 10 years ago

FF 3.5.8
Windows XP Home edition.


0
I3uckwheat
I3uckwheat

Reply 10 years ago

Then I don't know what the problem is if you were choosing Firefox us and I would recommend because I don't know what else the problem could be.

0
NachoMahma
NachoMahma

10 years ago

. Same here using FF 3.6.2 under Win XP Pro SP3.