90Views6Replies

Author Options:

Problem wiht Embeding videos Answered

I wasn't very sure if this was a bug report or not so I just made it a forum.
For some reason instructables is not allowing me to embed videos. IT comes up with the window where I paste the embed code but it doesn't allow me to press OK at all. Is this problem happening to anyone else?
I use Windows 7
Internet explorer 9

I hope you guys can help!


Discussions

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
StumpChunkman
StumpChunkman

9 years ago

How are you trying to embed them? I want to recreate exactly what you're doing on my machine to make sure it's not working here either. What embed code are you using, and from where? Are you making a video instructable, or a regular instructable that you're trying to embed video to? As soon as you get back to me on these, I'll run it through it's paces, and see if I can get it to fail on my end too.

0
Tornado96
Tornado96

Reply 9 years ago

I got it to work on firefox but I'll tell you anyway: I was making a Slideshow with pictures and a video. This is the video. Just check the embed code as it usually is with no modifications. Is there any other info you need?

0
StumpChunkman
StumpChunkman

Reply 9 years ago

Awesome! I'm glad it worked! Though I tried it in IE on Windows 7 to no avail. You're totally right, and I passed the issue along to those in power to fix it. Hopefully it gets resolved soon.

0
Tornado96
Tornado96

Reply 9 years ago

Hopefully it will. THanks!

0
kelseymh
kelseymh

9 years ago

Edit the text above to include your browser (with version) and operating system. Then change the category to Help / Bugs.