92Views5Replies

Author Options:

Question about the New Editor that is driving me crazy: ''since I seem to have all the ODDball problems with the forums :-) ...'' Answered

For the past week or so, I have posted a few times that I was having difficulties bringing up the "new" editor. It would error out. I "believe" I have traced it to one of the old greaseMonkey scripts I have installed (I have one installed for IE, and one for FF, which also serves Flock. It seems to be the only thing that has been changed (except for the newest upgrade of FF) that could be causing the problem. (there is another thing being caused; if I do a "comment" search, the comments come up that are found, for about 2 seconds, then they are turned into blank boxes *shrug*). Is there a procedure to "uninstall" the scripts, or will deleting them fix it?

Comments

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
NachoMahma
NachoMahma

13 years ago

. In FF, go to the Tools menu, hover over GreaseMoonkey, then uncheck Enabled. That will effectively turn GM off. . To disable just that one script: Tools/GreaseMonkey/Manage User Scripts

0
Goodhart
Goodhart

Reply 13 years ago

Ok, I turned it off for all for now (I think I only have one at the moment anyways), but thanks for the second tip. In case I ever get around to monkeying around with scripts again, that is handy to know.

0
fungus amungus
fungus amungus

13 years ago

The allsteps GM script can cause problems with the new editor. Just turn it off in the GM window.

0
Goodhart
Goodhart

Reply 13 years ago

Thank you. I hadn't looked there :-) It's been a manic morning so thanks again.

0
Goodhart
Goodhart

Reply 13 years ago

And that also fixed the problem with the comments being blanked when I did a search :-)