51Views6Replies

Author Options:

Rich editor in replies to Instructables broken. Answered


It looks like the rich editor is broken when trying to comment on an Instructable. - Answers is OK..
Tested with FireFox and IE, 2 different machines.
The standard editor appears below a 1/2 page of white space and the "rich editor" button has no effect.

Discussions

0
None
Ninzerbean

8 years ago

I tried on Safari, Chrome and Firefox - no joy. May we be altered when this is fixed please?

0
None
AndyGadgetNinzerbean

Reply 8 years ago

 
I'm getting this intermittently, and the rule appears to be the more recently published an 'ible is the less likely the Rich Editor is to work. 

0
None
AndyGadget

8 years ago

This is still happening to me at the moment on all recent 'ibles I try to comment on - Standard editor is 1/2 page down and 'rich editor' button has no effect.

0
None
Twinmum

8 years ago

Strange thing is, it works sometimes. I just came here from trying to use it while posting a comment on another topic (didn't get to reply to it though because my reply was dependent on me posting a picture and it wouldn't let me do that either) So I came to the bugs forum, found this thread and noticed 2 replies saying it works, so I tried in this reply and it does work here

0
None
TwinmumTwinmum

Reply 8 years ago

yup, seems to work in the forum, but not for comments on 'ibles.

0
None
Kiteman

8 years ago

  • Works for me.
0
None
AndyGadgetKiteman

Reply 8 years ago

 
And for me now - Someone must have given the Robot a shake.