87Views2Replies

Author Options:

Slide show updates to a published show don't show up on preview Answered

I am trying to update a slide show but the image captions don't change. I update the image data, save it, then hit the save and preview button - and voila - no change. I go back to edit mode and the changes that I saved are still there.

Also, the images don't seem to be all there. I added some to the end and they don't show on the preview. Again, I saved the changes, but in preview mode, the added image doesn't display. The images are saved and I can still see them in edit mode.

I published the slide show hoping that would show the changes. It didn't show the first day, but after one day, the changes showed up.

This is on my only slideshow.
show

Not really a bug, but I find the whole drag and drop for reordering the slide pictures very difficult to control accurately. This may work for one page of images, but for larger slideshows it is frustrating to try and move images.

BTW - I tried to insert a hyperlink into one of the text boxes on one of my pictures. It saved, but when I went to preview it - the entire box is missing. I went back to edit mode, and the box is gone. I guess you really don't want hyperlinks from text boxes.

Thanks

Discussions

None
hippie_mama

11 years ago

Changes made to my slideshow don't seem to be going through either. Captions added later to pics are there in edit mode, but not preview, and pictures i have removed are still showing up. Is this a lag issue, or are the edits not working and i need to start over?

None
ll.13

11 years ago

BTW - I tried to insert a hyperlink into one of the text boxes on one of my pictures. It saved, but when I went to preview it - the entire box is missing. I went back to edit mode, and the box is gone. I guess you really don't want hyperlinks from text boxes.

I don't think it will work, as in the slideshow, the images are links to the full sized original, so I think it probably got confused. ;-)