71Views6Replies

Author Options:

Slideshow does not display images Answered

The slideshow I posted a few hours ago does not display the images. There is a thumbnail image that I can see from the Instuctables tab in my profile, but the actual slideshow has no images, just the text block. It seems like it may be the same issue that mrcrumley reported a few days ago.
I am using IE8 & Flash 10 on XP SP3, but others have checked for me using a variety of other browsers, and report the same problem. Help?

https://www.instructables.com/id/Gingerbread-A-Frame-Ski-House/

Comments

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
RavingMadStudios
RavingMadStudios

11 years ago

I'm not sure who did what, but it's working now. Hurrah!

0
RavingMadStudios
RavingMadStudios

11 years ago

OK, more details: The images are there in Edit mode, but when I go to Preview all I get is the big gray box and a half-full load status bar that just sits there forever, Needless to say, Publish does not cause the pics to magically appear.

0
lemonie
lemonie

Reply 11 years ago

It's full of insects then...

L

0
Rock Soldier
Rock Soldier

Reply 11 years ago

Didn't we have this problem with slideshows before having a slideshow contest? Or did they fix it, and it just happened to break during the contest do you know?

0
lemonie
lemonie

Reply 11 years ago

It has happened before, yes.

L

0
Rock Soldier
Rock Soldier

Reply 11 years ago

Okay, thanks. I didn't know if it was an on off type deal or not. Thanks.