56Views6Replies

Author Options:

Trying to upload images in Chrome ends up doing nothing Answered

1) Using latest stable Chrome for Windows 8.1
2) Viewing image library
3) Clicking "Upload Images"
4) Drag-dropping an image into the target area
5) Press the orange "Upload" button. The button disables.
6) wait ... wait ... wait ... nothing ever happens


Chrome Version 45.0.2454.85

Curiously, the new uploader dialog for this bug report form doesn't allow me to even browse to an image, but the old uploader seems to work, but after uploading, the screen shot of the bug doesn't show up below, either.

Comments

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
jwatte
jwatte

Reply 5 years ago

What is this, 1998?

I might be able to try that, but ... really?

0
bravoechonovember1
bravoechonovember1

Reply 5 years ago

just to troubleshoot it

(and in my defense internet explorer is really good in windows 10)

0
Brooklyntonia
Brooklyntonia

5 years ago

I've noticed that recently when drag dropping lots of images into the uploader, the upload button disables until all the thumbnails of each image load. This can take some time when uploading lots of images at once. Scroll down to the bottom of the list to see if all the thumbnails have loaded.

P.S. I use Chrome on Mac.

0
jwatte
jwatte

Reply 5 years ago

This happens even when using only one image, and even when using the Browse... button instead of using the drag-and-drop.

0
Downunder35m
Downunder35m

Reply 5 years ago

I had similar troubles some time ago with Chrome, but after manually deleting all traces of Flash from the system and then installing the latest version all went smooth.