77Views4Replies

Author Options:

Unable to publish Answered

I've been trying to publish a project since yesterday afternoon. Every time I get the error message : Servers are busy. Please wait a few minutes and try again. See screenshot.

When I click publish the message "Generating image" appears in top right corner. (screenshot). After a minute or so of "generating image" I get the error message. The project edits and previews fine... but won't publish.

I am new to instructables, but my last project went through without a hitch. Am I doing something wrong? Thanks for your help.

Discussions

0
None
sergey levchin

4 years ago

If you're here to help me solve this problem — thank you, I've solved it.

If you are having the same problem — I've solved it by starting a new project, re-uploading all images and copy-pasting the text from the problem draft.

For some reason it worked.

0
None
Kiteman

4 years ago

There are a few things the bug-fixers might need to know:

> Operating system?

> Browser?

> Any add-ons running?

> Time of day (& time-zone) you experience the problem?

0
None
sergey levchinKiteman

Reply 4 years ago

I am running OS X 10.9.5

I get the same error message in Chrome and Firefox

No add-ons running

And the problem has been continuous since yesterday (1/15/15) 4pm EST.

I did manage to publish another project just a day earlier under the same circumstances. The only difference between the two projects that I can see is that the latter has more images — is there a limit?

All help is appreciated.

0
None
Kitemansergey levchin

Reply 4 years ago

Extra images aren't a problem - too few would be a problem.