73Views8Replies

Author Options:

can't post!!! Answered

Ive had spotty posting lately. every once in a while, the site will bug up and it will say "bad gateway" or something. Is it just me?

Tags:problem

Discussions

0
None
romaurie

10 years ago

I keep getting the "Incorrect Formating" notice when I attempt to reply. Why?

0
None
romaurieromaurie

Reply 10 years ago

All the above from Romaurie should be in the comments for the "Romaurie Effect". However, the Instructables Robot has obviously got it in for me and wont let me post where I want to.

0
None
romaurie

10 years ago

This quoted text is an example of "Incorrect Formatting":

/3/13
Subject: Instructables
To: Laurie <romaurie@gmail.com>

-- 'I must say all peoples comments on this system are most welcomed, but it strikes me as odd that no-one has picked up on this to produce a small commercially available system for the aquarium market.If you look at the number of hits "Fishfreedom" get on YouTube with his commercially available set-ups in Singapore, and people asking what seems like really silly questions to anyone with the slightest knowledge of physics, it would be better to produce an acrylic copy of the glass tunnel.

0
None
romaurieromaurie

Reply 10 years ago

Or rather further to the above, The "Fishfreedom" system is based on the "Glass linking tunnel" guide I posted on "Fishkeeping Forum" in 2004. Even after all the video information on YouTube and detailed guides on how to build a system like this I still get comments like"but if the power failed all the water would spill over my lovely carpet". I got a quotation from a US based company to duplicate my glass linking tunnel in acrylic plastic.They felt 1/2 inch acrylic was required for a 43 liter tunnel hence their quote of $1250!This is way too expensive for the domestic aquarium market. I know it could be produced for less.Supplied in a box with detailed instructions in a few languages it would be very popular with aquarists wishig to join 2 aquariums together.

0
None
romaurieromaurie

Reply 10 years ago

All the above is a repeat I posted to "birdmans" comment re the Romaurie Effect.I kept getting "Incorrect Formatting" when I tried to post my reply.No reason was givenSo now I have re-typed it in "sections" and it is posting.But no reason given for the previous incorrect formatting notice. Feckin red-tape!

0
None
noahw

10 years ago

Can you post some more details of your problems? What are you trying to post? Comments, Instructables, images etc...? Also, what browser are you using? If you are more specific with your bug/problem, we can try to help you more effectively.

0
None
Epeoplesnoahw

Reply 10 years ago

Opps! I'm using Windows Internet explorer and I usualy can't post in the community or questions area. I have no trouble with comments though.