88Views7Replies

Author Options:

forum post not appearing Answered

I posted a forum post two days ago from an imac using google chrome. 
I have been looking to no avail for it in the forums and I am concerned it will not come in.  It violates no instructible rules and should not have been caught in a filter however it seems like the only reasonable explanation. 

Comments

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
jessyratfink
jessyratfink

8 years ago

It was caught in a filter - it's free now!

0
jj.inc
jj.inc

Reply 8 years ago

Thanks, what caught it?

0
kelseymh
kelseymh

Reply 8 years ago

That will not be disclosed, since revealing the details of what gets filtered allows nasties (like our beloved SPAMbot friends) to craft ways to avoid them.

0
steveastrouk
steveastrouk

Reply 8 years ago

Judging by the SPAM that's been hammering Q+A today, they worked it out.

0
kelseymh
kelseymh

8 years ago

It really helps if you include the URL of whatever it that you're concerned about. Otherwise, Staff will have a really hard time figuring out what to look for in the database.

If you're looking for https://www.instructables.com/community/Constantly-Evolving-MMO-Roleplay/, presumably it triggered the filters. You said you posted two days ago, which would be ~10:30 pm on Friday night in California. Since it's late Sunday night now, Staff should be around to pick through the stuff that got caught in about 10 hours.

0
Kiteman
Kiteman

Reply 8 years ago

+1

I see all sorts of potential filter-triggers in there.

0
liquidhandwash
liquidhandwash

8 years ago

Ive have the same problem posted on April 6, must of tripped the spam filter.
https://www.instructables.com/community/thats-a-lot-of-spam/
Ironically its about the spam filter not catching spam.