188Views20Replies

Author Options:

instructables doesnt work for me at all Answered

i go to www.instructables.com ok it looks normal and dandy then i log in as BIGHAIRYDUDE then it looks like what it does below in the image what the heck is wrong and i have tried it in multiple browsers and it doesn't work

Comments

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
Kiteman
Kiteman

10 years ago

It was a temporary glitch while updates and changes were being made.

Have you noticed the changes in the banner?

0
Kiteman
Kiteman

Reply 10 years ago

Look for the Dremel link...

0
BrittLiv
BrittLiv

Reply 10 years ago

And the pro member section on the front page is missing, or is it just me?

0
Kiteman
Kiteman

Reply 10 years ago

True - I hadn't noticed that, as I rarely use the front page.

0
lemonie
lemonie

10 years ago

How did you post this?

L

0
Lithium Rain
Lithium Rain

Reply 10 years ago

Exactly what I thought. :p

0
BIGHAIRYDUDE
BIGHAIRYDUDE

Reply 10 years ago

i found forums link

0
lemonie
lemonie

Reply 10 years ago


The topic says "instructables doesnt work for me at all"
A contradiction surely?

L

0
kelseymh
kelseymh

Reply 10 years ago

So the side did "work," just not the way it normally does. Lemonie's point made.

0
Kaged Kombat
Kaged Kombat

10 years ago

Seeing the same thing here. Looks s if all the frames/tables within the coding have just disappeared.

0
devilsansclue
devilsansclue

Reply 10 years ago

easy fix. in firefox install the stylish plugin.

go to these urls in order and copy the contents to a text document one after the other

https://www.instructables.com/static/css/instructables.css?11000
https://www.instructables.com/static/css/instructabot.css?11000

in stylish create a new style, paste the contents into it, save

Not perfect, but makes the site usable again. For whatever reason, the method that they are using to generate the CSS imports is borked.

0
devilsansclue
devilsansclue

Reply 10 years ago

Oh yea, also wrap the hole nine yards in @-moz-document url-prefix(http://www.instructibles.com){...}

else it will apply to every site

0
justmefjs2
justmefjs2

10 years ago

I'm experienceing the same thing. It's really annoying, and makes the whole site unuseable. Why would I pay for an account to have it mess up my display?

0
kelseymh
kelseymh

Reply 10 years ago

Mybe if you had an attention span slightly longer than a gnat, you'd wait for problems to be fixed before whining.

0
Re-design
Re-design

Reply 10 years ago

It doesn't have anything to do with attention span. In the first place we want to know if it's just ME or all of us. Secondly, the site is very hard to use this way.

0
danqtoo
danqtoo

10 years ago


Yes. patience... anybody remember what we had before http and html?
This page reminds me of those days. - except then we only had about 1200baud to squeeze everything through...
;-)
Something must be seriously wrong there, I'm sure there are people working frantically to fix it! (said the former techie of 30-yrs)

purplepeas.net !

0
eNGame
eNGame

10 years ago

seems like it's happened again. It's the least of my worries. I like it!
Oh for the good old days...

0
summerstripes
summerstripes

10 years ago

I'm having the same problem, one long column. Good luck with repairs, please send us an email when you're back.

0
kelseymh
kelseymh

10 years ago

Yeah. There was a database server problem for a while this afternoon. Too bad kids today don't have any patience.