53Views1Replies

Author Options:

"Preview Post" button not working at all times Answered

When posting a message, the "preview post" radio button ceases to work at random, not allowing me to preview my post before posting it. All other buttons work, but this one stops responding at random. I have found no pattern to it. I am using Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.8.1.16) Gecko/20080702 Firefox/2.0.0.16 (latest version available for Win98SE).

Comments

The forums are retiring in 2021 and are now closed for new topics and comments.
0
rachel
rachel

12 years ago

Can you give me a URL for the page this button is on? Is it when you're writing a comment on a forum topic, on an Instructable, on an Orangeboard... or when you're starting a new forum topic? "Preview post" is not the actual text on any of our buttons.

0
Prometheus
Prometheus

Reply 12 years ago

Not "preview post" but "preview comment". It stops responding after a few hits while editing my post for a final submission, and I'm not sure if it's my browser or not. This occurs when posting a comment (as I am now), even when I make changes to the text. This seems to happen with any replay, regardless of where. Either it is a flaw in the script, or how my browser interprets it, but I'm not sure yet. This occurs as little as after the second preview, or even after about 5 or 6 previews. Have a look and if you can see no potential for this issue, it might just be my browser. In any case, I appreciate your efforts.