80Views8Replies

Author Options:

while loged in, when i click to view an instructable it says it cant find me as a user Answered

Hello,

I recently discovered that I could change what I thought was my display name on instructables. (the one that you only have one chance to do)
But instead discovered that it is not only the display name that has being changed but my login username as well. Although a bit disappointed i figured "no harm done" but lately after some time with the new username i keep bumping into weird situations.

While logged in and active when I click on an instructable to view i get a popup on the bottom of the page saying "Sorry, we can't find that account, or your password didn't match. Please try again!" if I navigate back and choose a different instructable I can view it will all steps on one page as I have it configured. Then if I try to again view the intructable that gives me the error I once again cant. This seems to remedy itself if usually when I'm logged out due to inactivity and then log back in.

On other occasions I find myself unable to log in getting the same error as above. Deleting the cookies does not help with this.
I am able to log in from the same access point through my mobile but not my computer. User/pass saved on both devices as to eliminate getting the login credentials wrong.

I'm thinking this might be because of the unusual characters in my display/username? I was surprised that such characters are allowed for usernames, this also was a point that got be thinking that its the display name that I'm changing not the username (as for example in flickr).

Please advice!

p.s. after writing this I pressed "Preview Topic" and if I hadn't copied the text when after I noticed that the page was acting up I would have lost all of it. This happened several times while writing an instructable. I went to save or navigate to a different step and the page doesent load and if I press back I loose everything if I haven't got it in the clipboard. Again do you thing that this is related to the weird characters in the usename?

p.p.s. I had to change browsers from firefox to chrome in order to be able to post this

Discussions

None
kelseymh

8 years ago

Clear your cookies (on both browsers) and delete your cache. It sounds like your browser was returning to I'bles a cookie with your old username.

Also, because you only have one username on I'bles, the bad characters are very likely to cause problems. They are not valid to be used in URLs.

None
bad pixelkelseymh

Reply 8 years ago

I cleared the cookies but the problem persists.. we shouldn't be allowed to use those characters in usernames.. and that was my one change to change username. Do you know where I could get in contact with someone for a possible change of the characters?

None
StumpChunkmanbad pixel

Reply 8 years ago

Yeah, it might be due to the weird characters in your name. If you want to try, let me know what username you'd like to change it to and I'll see if I can. Then you can test it with that and see if the issues go away.

None
bad pixelStumpChunkman

Reply 8 years ago

lets go with "bad pixel" just to remove the odd characters!
thank you!

None
StumpChunkmanbad pixel

Reply 8 years ago

Cool, updated! As a side note, when I was updated it, the name that was in your username box on the admin side of things, looked nothing like the bάd pίxεl you have in your username. It was all sorts of other special characters. This could have easily been creating the problem.

Hopefully your issues are all cleared up now, but if they're not, let me know if you have any more problems!

None
bad pixelStumpChunkman

Reply 8 years ago

Thanks for your help! I'll post back in a few hours/days to let you know!

None
bad pixelbad pixel

Reply 8 years ago

Everything seems to be in order! I don't get logged out in random anymore!
Thank you very much for the help!