52 Razloga Zašto Te Volim

Ovu ideju sam našao na internetu, svidjela mi se pa sam to odlučio napraviti curi za rođendan. Za sve kupiti, smisliti i napraviti mi je bilo potrebno oko 2 dana. Ovo sam odlučio napraviti kako bi nekome uštedio dosta vremena oko traženja gdje kupiti neke stvari , i sve to složiti.

Ideja je da na komad papira napišete 52 razloga zašto nekoga volite, bilo da je to dečko/cura, član obitelji ili prijatelj. Te razloge naljepite na karte te napravite kao neku malu knjigu od toga. Pa počnimo...

Teacher Notes

Teachers! Did you use this instructable in your classroom?
Add a Teacher Note to share how you incorporated it into your lesson.

Step 1: Što Vam Je Potrebno?

1. Igraće karte - ja sam koristio Bicycle Standard Rider Back crvene, poslužit će bilo koje, savjetujem kupite dva pakovanja u slučaju da nešto pogriješite.

2. Ljepilo - u sticku, ili tekuće kako bi zaljepili poruke na karte, ja sam većinom koristio u sticku jer je puno čišće radit s njim nego s tekućim. Možete kupiti bilo gdje.

3. Škare

4. Kliješta za bušenje rupa - ja sam svoja kupio u trgovini Tapiker(http://www.tapiker.hr/hrvatski/detalji-proizvoda_9... ), Heinzelova 60.

5. Metalni prstenovi(ringovi) - ovo je bilo najteže naći, kupio sam ih u trgovini HOBBY ART CHEMACO(http://www.chemaco.hr/hr/katalog/ringovi-za-album-... Ulica grada Vukovara 226.

6. Papirići s razlozima - ja sam koristio već gotove template koje sam našao tu https://www.instructables.com/id/52-Things-I-Love-... i Photoshop za uređivanje(možete koristit bilo koji program za uređivanje slika).

Step 2: Smislite Razloge

Možda i najzahtjevniji dio je da morate smisliti 52 razloga zašto nekoga volite, a 52 nije malen broj. Dajte sebi vremena i mašti na volju :)

Nakon toga ih zapišite na komad papira ili napravite pomoću template-a i isprintajte.

Step 3: Napravite "naslovnu" Stranicu

Uzmite kartu Jokera te na poleđinu zaljepite prvu sliku "52 razloga zašto te volim", a na prednju stranu "Volim te jer".

Step 4: Napravite I Ostale Karte

Napravite ostale karte te ih izbušite(na svakoj karti po dvije rupe), kroz koje će te provući prstenove.

Step 5: Spojite Sve Zajedno

Spojite sve zajedno kako bi dobili malu knjigu vaših razloga i izmamili nekome osmijeh na lice :)

Be the First to Share

  Recommendations

  • CNC Contest

   CNC Contest
  • Teacher Contest

   Teacher Contest
  • Maps Challenge

   Maps Challenge

  Discussions

  0
  None
  Swansong

  2 years ago

  That's adorable! :)